"שלם עם הסגל שבנינו בבית"ר"

המאמן רוני לוי התייחס לסוגיית הרכש בבירה לפני המפגש מחר מול הפועל חיפה: "בודקים אופציות ובימים הקרובים נקבל תשובות ברורות" • על היריבה: "ראינו שעשתה חיים קשים למכבי חיפה" • קריאף: "תוצאה טובה? רק ניצחון"

צילום: דני מרון // לוי. משדר ביטחון לשחקנים שלו

אחרי שלא הצליחה לנצח בשני המשחקים הראשונים של העונה, בית"ר ירושלים תגיע למשחק הביתי מחר מול הפועל חיפה עם מטרה ברורה להשיג בפעם הראשונה שלוש נקודות, אחרת המערכת כולה תיכנס ללחץ מיותר. למעלה מ-10,000 צופים אמורים להגיע להתמודדות בטדי. 

רוני לוי ערך היום מסיבת עיתונאים לקראת ההתמודדות מול האדומים מהקריות ואמר: "ראינו שהפועל חיפה קבוצה טובה והיא עשתה חיים קשים למכבי חיפה בדרבי, אבל אנחנו יכולים לעשות את זה ולנצח. מה שקורה עם הקהל וההתלהבות שלו זה נהדר, ואני מאמין שהדבר בסדר גמור".

מאמן בית"ר התייחס לחולייה האחורית שלו: "היתה לנו קצת בעיה בהכנה לליגה והצבנו את קונטה כבלם, שעשה עבודה נהדרת בתפקיד הזה יחד עם אור זהבי, אבל מחר הוא מורחק. טל בן חיים חזר אחרי פציעה ויש לנו גם את דיוגו ורדאסקה. יש לנו שני בלמים מצוינים ואני בטוח מי שישחק יעשה את העבודה".

לוי נשאל גם על סוגיית החיזוק לקראת סגירת חלון ההעברות והשיב: "אנחנו בודקים את האופציות. זו תקופה לחוצה מאוד וקשה בהעברות, ויש כמה אפשרויות שאני מניח שביום-יומיים הקרובים נקבל תשובות ברורות. מעבר לזה, אני מרגיש מאוד שלם עם הסגל שבנינו כאן, אני מאוד אוהב את השחקנים שלי, יש לנו קבוצה חזקה מאוד, שאני אוהב מאוד, ואני מאוד בטוח בה".

קריאף. "איפה שרוני יגיד לי לשחק, זה מה שאעשה" // צילום: דני מרון

אופיר קריאף שצפוי לפתוח מחר הוסיף: "מה שהיה בהפסד לרעננה כבר לא רלוונטי. אנחנו מסתכלים קדימה. ברור שלא פתחתנו את העונה כמו שרצינו וציפינו לאור ההכנה הטובה שעשינו, אבל אנחנו בעונה ארוכה ומקווים מחר לעשות את העבודה מול הפועל חיפה ולהשיג ניצחון ראשון. תוצאה טובה מבחינתנו היא אך ורק ניצחון".

על תפקודו במגרש אמר: "קשר אחורי ובלם מבחינתי זה פחות או יותר אותו התפקיד. איפה שרוני יגיד לי לשחק, זה מה שאני אעשה"

הצהובים-שחורים יחסרו במשחק הזה את הבלם אנטואן קונטה שייעדר עקב הרחקה. על פי האימונים האחרונים נראה שאת מקומו יתפוס הבלם הוותיק טל בן חיים, שהחלים מפציעה אשר מנעה ממנו לשחק עד כה. הקשר דן איינבינדר אמנם כשיר להתמודדות, אך עושה רושם כי אופיר קריאף יחליפו בהרכב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר