מכבי חיפה: שחר שכר חברת חקירות למחלקת הנוער

בעקבות עדויות של הורים בהן דווח על קבלת כספים לכאורה מצד עובדים במועדון, הבעלים החליט להגיע לחקר האמת • אחד ההורים: "רוצים לדעת אם אנשים ידעו ולא טרחו לעשות כלום"

צילום: אלן שיבר // יעקב שחר. רוצה להגיע לחקר האמת

מכבי חיפה החליטה לשכור חברת חקירות פרטית על מנת לבדוק את התנהלותם של מספר אנשי מקצוע במחלקת הנוער. בימים האחרונים מתנהלת סערה גדולה במועדון בעקבות עדויות של הורים שהגיעו לבעלים יעקב שחר ובהן דווח על קבלת כספים לכאורה מצד עובדים במועדון בתמורה לקידום שחקנים. 

בנוסף, עלו עדויות נוספות וסיפורים שזעזעו את שחר, שהבטיח להגיע לחקר האמת ולפעול בנושא עד למציאת כל האשמים. במועדון הירוק הבהירו כי אין אדם שנגוע בפרשה שיישאר נקי. אחד העובדים כבר הושעה מתפקידו וחקירה כאמור ממשיכה להתנהל.

בימים האחרונים נערכו מספר פגישות בין יעקב שחר לעובדים במועדון בקשר לפרשה וכן עם הורים לילדים כאשר מדי יום הגיעו עדויות חדשות ומסעירות. "הם רוצים לדעת גם אם אנשים ידעו מה קורה ולא עשו כלום" אמר הורה לילד במחלקה ל"ישראל היום", "חלק מההורים ידעו מה קורה אבל יש גם כאלה שלא האמינו שיש דברים כאלה במועדון כמו מכבי חיפה. עכשיו כשדברים יצאו החוצה צריך לנקות את האורוות ולתת למי שפשע לשלם את המחיר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר