מחזור הפתיחה של הליגה האיטלקית נמשך היום (ראשון) עם מרבית המשחקים. מילאן שמקווה תחת מאמנה החדש, מרקו ג'יאמפאולו לחזור סוף סוף לפסגת הכדורגל האיטלקי הבינה שהחיים שלה לא יהיו פשוטים גם השנה לאחר שהרוסונרי הפסידו לאודינזה 1:0 משער של רודריגו בקאו בדקה ה-74.
רומא, עוד קבוצה שמחשיבה את עצמה לקבוצה גדולה בארץ המגף ולא מצליחה כבר שנים לסכן את תואר האליפות פתחה את העונה במשחק ביתי באולימפיקו ואיבדה יתרון 3 פעמים. אנדראה פינמונטי (16), דומניקו קרישיטו (43) וכריסטיאן קוואמה (70) מחקו פעם אחר פעם את היתרון של רומא לה כבשו ג'נגיז אונדר (6), אדין דז'קו (31) ואלכסנדר קולארוב (50).
שחקני רומא חוגגים הערב באולימפיקו // צילום. אי.פי.אי
במשחקים נוספים: ברשיה ניצחה בקליארי 0:1 משער של אלפרדו דונארומה בפנדל (53), לאציו הביסה בסמפדוריה את הקבוצה המקומית 0:3 מצמד של צ'ירו אימובילה (38, 62) ושער נוסף של חואקין קוראה (56).
אטאלנטה שתשחק בליגת האלופות אחרי שהייתה הפתעת העונה שעברה פתחה בניצחון 2:3 בספאל. לואיס מוריאל (71, 76) ורובין גונזלס (38) נתנו לה פתיחת עונה נהדרת עם מהפך גדול. פדריקו די פרנצ'סקו (7) ואנדראה פטאנייה (27) הכניסו את הכחולים/שחורים ללחץ אבל לא הצליחו לשמור על היתרון. טורינו ניצחה את ססאולו 1:2 מצמד של סימונה זאזה (14, 55). פרנצ'סקו קאפוטו (69) רק צימק. ורונה ובולוניה נפרדו בתיקו 1:1. ניקולה סנסונה כבש ראשון לבולוניה אבל מיגל ולוסו איזן (37)
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו