נשיא מכבי חיפה יעקב שחר נראה מחויך בסיום הניצחון 3:4 על הפועל רעננה. "הרוח ניצחה את המשחק", אמר לכובש הצמד ושער הניצחון ניקיטה רוקאביצה. יחד עם שחר היה אמש אברהם גרנט שהוזמן למשחק.
בחיפה מרוצים בעיקר מהאופי של השחקנים שחזרו פעמיים מפיגור וגם מכמות מצבי ההבקעה במהלך המשחק. "בעבר לא היינו מנצחים כאלה", אמרו במועדון.
גרנט ושחר אתמול בסמי עופר // צילום: מאור אלקסלסי
לצד שביעות הרצון מהניצחון, חיפה ממשיכה לחפש בלם זר. במהלך השבוע הקרוב ינסו הירוקים להגיע לסיכום עם אחד כזה. "לקראת סוף החלון באירופה שחקנים נוספים ישתחררו לשוק ויהיה קל יותר להביא בלם איכותי", הסבירו בכרמל.
במועדון התרשמו מאוד משחקן הרכש צ'ארון שרי, שעלה אתמול מהספסל ובישל פעמיים. "הוא הוכיח אתמול שמדובר בשחקן איכותי מאוד וזה שהוא עדיין לא בכושר משחק מלא. הקהל שלנו עוד ייהנה ממנו העונה". התכנון של מרקו בלבול היה לשלב את שרי בשלהיי המחצית השנייה, אך לאור הפיגור המוקדם (2:0 בדקה 24) המאמן שינה את התכנית וזרק את שרי למים העמוקים, והשחקן החזיר לו ובגדול.
שרי. "שחקן איכותי מאוד" // צילום: מאור אלקסלסי
בתוך כך, שחקני הקבוצה, סאן מנחם וירדן שועה, יעברו במהלך היום סדרת בדיקות מקיפה בבית החולים.
סאן מנחם, שנפצע אתמול במהלך הניצחון על רעננה, סיים את המשחק בהכרה מלאה ויעבור בדיקות על מנת לקבל ממצאים מדויקים אודות הפגיעה. ירדן שועה, הסובל לאחרונה מכאבי ראש, נשלח גם הוא על ידי הצוות הרפואי לעבור בדיקה מקיפה.