מסי, רונאלדו או ואן דייק: אופ"א צימצמה את המועמדים לתואר שחקן העונה

אופ"א חשפה את המועמדים הסופיים לתואר שחקן השנה כאשר התואר המכובד יוענק לזוכה בהגרלת שלב הבתים של הצ'מפיונס

צילום: מתוך טוויטר // ואן דייק, רונאלדו ומסי. מי יהיה שחקן השנה?

אופ"א חשפה היום (חמישי) את המועמדים הסופיים לתואר שחקן השנה באירופה לעונת 2018/2019. ליונל מסי, כריסטיאנו רונאלדו ווירג'יל ואן דייק יהיו השלושה שיהיו במוקד הטקס שיתקיים במהלך הגרלת שלב הבתים של ליגת האלופות ב-29 באוגוסט. 

המועמד הראשון כמובן הוא הבלם ההולנדי של ליברפול, ואן דייק, שלקח את המושכות בהגנת המייטי רדס וסייע לחבריו להביא גביע אירופה ראשון מאז 2005. מלבד הזכייה בתואר, ואן דייק היה חלק בלתי נפרד מהגנת הברזל של יורגן קלופ, כאשר הם סיימו את העונה שעברה בליגה האנגלית עם נקודה אחת פחות מהאלופה, מנצ'סטר סיטי.

ליאו מסי, המועמד השני, אחד שרגיל להיות במעמד, סייע לברצלונה לזכות באליפות ספרד והודח יחד עם הקטאלונים ע"י ליברפול בשלב חצי גמר הצ'מפיונס למרות תצוגה ענקית שלו במשחק הראשון בקאמפ נואו. מסי זכה אשתקד בפעם השלישית ברציפות בנעל הזהב עם 36 כיבושי ליגה ו-51 שערים ב-50 הופעות בכל המסגרות.

28 כיבושים ב-43 הופעות נתנו לכריסטיאנו רונאלדו גם את המקום בשלישייה המכובדת. הפורטוגלי סייע לגברת הזקנה לזכות באליפות איטליה והגעה לרבע גמר ליגת האלופות, שם הודחו הזברות ע"י אייאקס.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר