"ההתאחדות לכדורגל צריכה לעמוד ביעדים המצופים ממנה". כך אמרה היום שרת הספורט, מירי רגב בוועידת ישראל לספורט, ושלחה רמז דק על הבדיקות והשימוע שנעשה לבכירי ההתאחדות, וביניהם המנכ"ל רותם קמר, בעקבות החריגות בשכר שנמצאו לפני מספר חודשים.
הבוקר בוועידה הצהיר משה חוגג: לא אתכופף בפני הקהל
כמו כן אמרה רגב על ההתאחדות: "צר לי על מה שקורה שם. צר לי על כך ששינו זוארץ החליט לסיים את תפקידו רק בגלל כל מיני אינטרסים שזרים לכדורגל. הרי ענף הכדורגל הוא הענף שבו אנו משקיעים הכי הרבה תקציבים. כשמכניסים שיקולים זרים להתנהלות של הענף, זה משפיע לרעה על הישגיו ותקציבים גדולים שיכלו להביא להישגים מיוחלים ירדו לטמיון".
רגב ציינה עוד: "גם בהתאחדות לכדורגל צריכים להבין שנדרש מהם לאמץ סטנדרטים מקצועיים גבוהים כדי שיוכלו לעמוד ביעדים המצופים מהם וליושב הראש להוביל מדיניות ברורה.
שרת הספורט התייחסה גם לרפורמה שהוביל מנכ"ל משרדה, יוסי שרעבי, בנוגע לשינויים במספר הזרים בכדורסל: "אני רוצה להודות ליו"ר מנהלת הכדורסל, שהצליח להעביר החלטה ערכית חשובה ביותר לטובת הכדורסלן הישראלי. ההחלטה שעברה אתמול אימצה את מתווה שרעבי שנולדה בעקבות הוועדה שהקמתי על רקע המשבר בענף הכדורסל".
רגב סיכמה: "יש לנו ספורטאים מצוינים. ראינו זאת בניצחון נבחרת העתודה באליפות אירופה. ישראל היא מדינה של מצוינות ומעצמת הייטק. אין סיבה שלא נהיה גם מדינת ספורט טק - גם בתחום הספורט וגם בכל התחומים שמסייעים לספורט".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו