ערד: תינוק ככל הנראה נחנק למוות משמיכה

התינוק בן השנה וחצי שיחק על ספה בזמן שהוריו היו בבית, וככל הנראה התגלגל לתוך השמיכה ונחנק למוות • ההורים מצאו אותו ללא דופק וללא נשימה

הדירה שבה נחנק הילד בערד // צילום: זק"א

טרגדיה בערד: תינוק בן שנה וחצי נחנק למוות היום (שלישי) במהלך משחק בביתו. ההורים שהיו בבית בזמן שקרה האסון, סיפרו לאנשי מד"א שהתינוק שכב על הספה בסלון, והתגלגל ככל הנראה בתוך שמיכה מבלי שבני המשפחה יבחינו בו. הוא המשיך להתגלגל בתוך השמיכה עד שהוריו מצאו אותו, ללא דופק וללא נשימה. 

פרמדיק מד"א בוריס מנטו סיפר: "כשהגענו לבית ראינו את התינוק כשהוא מחוסר הכרה. ביצענו בדיקות רפואיות ראשוניות וכאשר זיהינו שהפעוט ללא דופק וללא נשימה, התחלנו בביצוע פעולות החייאה מתקדמות וממושכות שכללו מתן תרופות, הנשמות ועיסויים, אבל לצערנו בסופן נאלצנו לקבוע את מותו".

יורם כהן, חובש באיחוד הצלה שהשתתף גם הוא בפעולות ההחייאה: "יחד עם צוות ניידת טיפול נמרץ ביצענו בתינוק פעולות החייאה ממושכות בניסיון להציל את חייו. למרבה הצער נקבע מותו בתום מאמצי ההחייאה. סיפרו לנו כי הפעוט נחנק במהלך משחק בביתו".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר