בית"ר ירושלים תמריא היום (ראשון) למחנה אימונים בפולין. הבעלים משה חוגג מרוצה ממפגן התמיכה של האוהדים בעלי מוחמד וגם מהודעת ארגון "לה פמיליה" בה נכתב כי "אין מקום לגזענות" כלשונם.
גם מוחמד עצמו נראה נרגש וסיפר לחבריו: "הרגשתי מובך מאהבת הקהל. כל הסיפור מאחורי". הכינוי החדש של הקהל למוחמד הוא "פברגאס", והקשר דן איינבינדר התייחס לכך לפני ההמראה למחנה: "רציתי לשחק נגד פברגאס עם נבחרת ישראל כששיחקנו נגד ספרד, אבל הוא לא היה בסגל, אז הסתפקתי באינייסטה".
עוד הוסיף איינבידר: "אנחנו חייבים להיות מפוקסים רק בצד המקצועי. אנחנו תומכים בעלי, אני מכיר אותו כבר שלושה שבועות והוא בחור מדהים ונעים בחדר ההלבשה. כיף לנו איתו, יש חיבור טוב, ואת זה שהוא שחקן מצוין כולם כבר יודעים. אני יכול לתת לכם ‘סקופ’ קטן, שהוא כרגע אלוף הדמקה של הקבוצה".
על הסגל החדשה שנבנה העונה בבית"ר אמר הקשר: "עברנו לא מעט שינויים בקיץ ואנחנו טסים עם סגל כמעט סגור. יוצאים למחנה כדי לעבוד קשה ולעבוד על החיבור בין השחקנים, ואני מאמין שנעשה את העבודה".
על העבודה מול יוסי בניון כמנהל מקצועי, אחרי שהיה חלק מחדר ההלבשה בעונה שעברה כשחקן, אמר איינבינדר: "זה שינוי ומעבר חד שעשינו מהר מאוד. אנחנו מודעים להגדרות התפקיד של יוסי, פוגשים אותו ורואים אותו כל יום בבית וגן באימונים. בסופו של דבר אנחנו מתרכזים באיך להיות טובים יותר בכל יום, ויוסי חלק משמעותי מהמטרה הזאת בפן המקצועי”.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו