ליגת הקיץ: שש דקות פרקט לזוסמן בהפסד של הקאבס

הסווינגמן הישראלי של מכבי ת"א שיחק, אך לא קלע נקודה ב-81:68 מול ממפיס • הספיק להוריד שני ריבאונדים • ייצא מחר עם הקבוצה שלו לליגת הקיץ המרכזית בלאס וגאס

צילום: אי-אף-פי // זוסמן עושה הגנה במשחק מול יוטה. 20 דקות בשלושה משחקים

יובל זוסמן סיים לפנות בוקר (חמישי) את הופעותיו בליגת הקיץ במדי קליבלנד עם הפסד שלישי ברציפות, הפעם 81:68 מול ממפיס בסולט לייק. אחרי שקיבל 14 דקות במשחק הקודם נגד יוטה, הסווינגמן הישראלי של מכבי ת"א, זכה רק לשש דקות על הפרקט בהן הוריד שני ריבאונדים ולא קלע נקודה. זוסמן שחולם על מקום בליגה הטובה בעולם, ייצא כבר מחר עם הקבוצה שלו לליגת הקיץ המרכזית בלאס וגאס.

בסה"כ זכה זוסמן ל-20 דקות פרקט בשלושת משחקי ההפסד של קליבלנד לאחר שבמפגש מול סן אנטוניו, הישראלי ישב על הספסל 40 דקות, מול יוטה קיבל 14 דקות, ולפנות בוקר סיים את החוויה עם קצת פחות משש דקות של פעילות.

מי שכן עלו על הלוח היו קינאן אוונס, שבלט מעל כולם עם 20 נקודות אצל יוטה המנצחת, נאז מיטרו לונג הקנדי הצטיין עם 12 נקודות עבור המפסידה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר