נבחרת ישראל נחתה אמש (שבת) בורשה לקראת המשחק מחר מול פולין והשחקנים עלו מיד לקומות הגבוהות בבית המלון בו הם שוכנים במרכז העיר, שם המתינה להם ארוחת חג שהכין להם השף איתן מזרחי.
אחרי הניצחון המרשים על לטביה האווירה בנבחרת מצויינת, אך כולם יודעים שמחר מצפה המשחק הקשה ביותר בבית. המאמן אנדי הרצוג ושאר חברי הצוות המקצועי ערכו קטעי וידאו על הפולנים במהלך הטיסה הקצרה מריגה. היום יראו השחקנים את הקטעים בחדר הוידאו, אך התחושה היא שאפשר להפתיע את הפולנים.
"הם נבחרת חזקה, אנחנו אנדרדוג, אבל זו לא ספרד או גרמניה" אמרו בנבחרת והוסיפו: "הכנה טקטית מושלמת יכולה לעזור לצאת מכאן עם תוצאה נדירה. הבטחון גדול שאפשר לקחת נקודות".
ארוחת חג השבועות של נבחרת ישראל // צילום: ההתאחדות לכדורגל
הבשורות הטובות מבחינת הנבחרת הן שכל השחקנים בסגל כשירים, כולל המגן טאלב טוואטחה שזכה למנוחה במשחק מול לטביה. היום יקבל הרצוג החלטה האם לפתוח עם טוואטחה במקומו של עמרי בן הרוש שהצטיין כמו יתר חבריו בהתמודדות האחרונה. בחוד ימשיכו לשחק יחד ערן זהבי ודיא סבע כאשר גם הקישור יהיה זהה עם דור פרץ, ביברס נאתכו ובירם כיאל. השאלה הפתוחה היחידה ב-11 של הרצוג נותרה טוואטחה וגם היא תתבהר היום.
בהמשך היום תקיים הנבחרת טקס באנדרטת רפפורט המפורסמת לזכרם של לוחמי גטו ורשה. לאחר מכן השחקנים יזכו למנוחה, אסיפת וידאו ובערב ייערך האימון המסכם באצטדיון הלאומי בורשה, שמכיל כ-58 אלף מקומוות וצפוי להיות מלא.