למרות שאור אינברום הסתבך העונה באירועים פלילים - פעם אחת נדקר בקטטה ופעם נוספת נעצר על ידי המשטרה בחשד להתחזות לאדם אחר - הקשר עזב את בית"ר ירושלים וכבר מצא קבוצה חדשה כאשר חתם לעונה בשורות הפועל תל אביב.
אינברום, בן ה-23, כבש שלושה שערים בעונה החולפת ומגיע בהשאלה מקבוצת גנט הבלגית, כאשר בסיום העונה תהיה לאדומים אפשרות לרכוש את השחקן.
"המאמן ניסו אביטן ראה חשיבות גדולה בצירופו של אינברום, שכן הינו מאמין כי מדובר באחד הכישרונות הגדולים בארץ, שיכול לעזור לקבוצה במשימותיה העונה", נמסר בהודעה רשמית מטעם המועדון.
אינברום עצמו אמר לאחר החתימה: "אני מאושר להגיע למועדון ענק כמו הפועל תל אביב. לפנינו עונה חשובה ומאתגרת עם החזרה הצפויה לאצטדיון בלומפילד. אני לא יכול לחכות כבר לפתיחת האימונים ולמפגש עם האוהדים. יאללה הפועל".
גם החלוץ עלי כנאנה חתם במועדון ל-3 שנים ויצטרף לסגל. כנאנה (22) כבש בעונה החולפת 14 שערים בכל המסגרות במדי עירוני נשר ואחי נצרת. ״מאושר וגאה להיות חלק מהפועל תל אביב״, אמר החלוץ לאחר החתימה, ״אני מודה לבעלים ולצוות המקצועי על האמון בי ומבטיח לאוהדים לתת את כל כולי על המגרש, יאללה הפועל״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו