עודד חוגג, אחיו של בעלי בית"ר ירושלים, משה חוגג, בוחן במהלך הימים האחרונים אפשרות לרכוש את קבוצת הכדורגל, סקציה נס ציונה, שעשויה כבר הערב להעפיל לליגת העל, כך נודע לראשונה ל"ישראל היום".
עוד נודע כי בימים האחרונים פנו לעודד חוגג גורמים שונים אשר עניינו אותו ברכישת קבוצות נוספות, אחת מהן היא הפועל חדרה, אשר כבר משחקת בליגת העל. כזכור, רק לפני שלושה חודשים קיים חוגג משא ומתן לרכישתה של קבוצת הפועל ראשל"צ מהליגה הלאומית, אך הצדדים לא הגיעו להבנות לגבי סכום הרכישה.
אם עודד חוגג יחליט בסופו של דבר לרכוש את נס ציונה, מולה מתקיימים מגעים, או את הפועל חדרה, הרי שאותה קבוצה צפויה לקיים יחסי גומלין עם בית"ר ירושלים, כפי שמכבי ת"א עושה בשנים האחרונות עם קבוצת בית"ר ת"א/רמלה, ולמעשה תהפוך למעין קבוצת בת של הצהובים שחורים.
מקורב לחוגג אישר את הפרטים, אך טען כי בשלב הזה "אשתו מתנגדת למהלך". עד כה עודד חוגג נותר מאחורי הקלעים בכל מה שקשור לכדורגל, אך הוא נחשב ליד ימינו של משה חוגג, והם פיתחו בשנת 2010 את הרשת החברתית Mobli ועושים יחדיו עסקים רבים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו