רייטינג גמר האירוויזיון: משדר השיא של אירועי האירוויזיון בישראל גרף 38.2% רייטינג ו-1.302 מיליון צופים. הפיק של המשדר הארוך התרחש כצפוי בעת ביצוע השיר של קובי מרימי – 44.5%. לא מעט אנשים נשארו לצפות בהופעתה של מדונה בשעה 00:56, שגרפה 34.3%.
לשם השוואה, משדר גמר האירוויזיון בליסבון עם הניצחון הגדול של נטע ברזילי גרף נתון של 35% רייטינג, שיא מאז 2005, אז הביאה שירי מימון לערוץ 1 35.5% רייטינג. פיק הצפייה גם אז חל בזמן ביצוע השיר הישראלי, עם 1,477,000 צופים ורייטינג של 47.9%, ובכך נטע ניצחה את מרימי. לפני שנתיים, גמר האירוויזיון עם הנציג הישראלי אימרי זיו הביא לערוץ 1 15.5% רייטינג.
כאן נהנתה מאחוזי צפייה גבוהים לאורך כל הערב. המשדר המקדים לאירוויזיון השיג נתון מרשים של 27.4%. התוכנית "ערב טוב אירופה" עם נתון של 5.7%. בחדשות השבת עם מיכל רבינוביץ' צפו 350 אלף איש, המהדורה השיגה נתון של 11.5%.
מיליוני צפיות באירוויזיון נרשמו גם בפלטפורמות הסושיאל השונות. יותר משמונה מיליון צפו בתחרות בעמוד היוטיוב של איגוד השידור האירופי. יותר מ-1.1 מיליון צפיות נרשמו בפלטפורמות הסושיאל השונות של כאן, בשידור החי ולקטעים ממנו. נתון יפה נוסף נוגע לאמצעים הדיגיטליים המונגשים באמצעותם אפשר היה לצפות בתחרות – 115 אלף איש ניצלו את הפלטפורמות המיוחדות.
• הולנד היא המנצחת הגדולה של האירוויזיון; ישראל במקום ה-23
• הפרובוקציה הגיעה מאורחת הכבוד: מדונה אכזבה את ישראל
• מרימי: "לא יכולתי שלא להרגיש את האנרגיה המדהימה"
• בלעדי: תיעוד מביך של מדונה בחזרה לגמר האירוויזיון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו