כמו בעונה שעברה, כנראה שגם השנה המאבק על הכרטיס לליגת האלופות בליגה האיטלקית יוכרע ממש במחזור הסיום. היום (שבת) נערכו 2 משחקים חשובים מאוד במאבק על הכרטיס למפעל החשוב ביבשת כאשר אטאלנטה שיחקה נגד גנואה ומילאן יצאה למשחק בפיורנטינה.
אטאלנטה השיגה את הניצחון הרביעי ברציפות שלה עברה את אינטר בטבלה ותלויה בעיקר בעצמה ב-2 המחזורים שנשארו. הקבוצה מברגמו רשמה משחק 11 ללא הפסד בליגה וקרובה מאוד להיסטוריה מבחינתה. לאחר מחצית ראשונה מאופסת, אטאלנטה עלתה ליתרון בדקה הראשונה של המחצית השנייה, כאשר המחליף מוסא בארו ניצל מסירה של מרטין דה רון ההולנדי והעלה את הכחולים/שחורים ליתרון. שבע דקות לאחר מכן, הבלם הבלגי טימותי קאסטן הכפיל את התוצאה, כשניצל מסירה של בראט ג'ימסיטי. גנואה בעזרת גוראן פאנדב רק צימקה בדקה ה-89 ואטאלנטה חגגה בסיום.
שחקני מילאן חוגגים, הערב בפירנצה // צילום: איי.פי
מילאן, יצאה לפיורנטינה למשחק שגם היא הייתה חייבת לנצח במיוחד לאור הניצחון המוקדם יותר של אטאלנטה. הרוסונרי רצו יותר, שיחקו יותר טוב מהסגולים והצליחו לנצח מזכות שער חשוב של צ'להאנולו הטורקי שנגח פנימה כדור רוחב מצויין של סוסו.
במשחק נוסף: קליארי - לאציו 2:1
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו