אשר יאסוף את גל גדות: בשבוע שעבר הכריזו בהפקת האירוויזיון בהתלהבות ובצדק על סרטון שיצולם עבור המשדר, ובו גל גדות תופיע. ההפקה וגם גדות עצמה שמרו על הפרטים בדיסקרטיות, אבל בדיוק בשביל זה אנחנו כאן.
• ישבור שיא: חשיפה פנומנלית לאירוויזיון
• מפתה: שיר אלמליח תביא את התיירים
• במקום רונאלדו: הקמפיין החדש של גל גדות
ל"ישראל היום" נודע כי גדות צולמה בקטע בתוך מונית, שאספה אותה היישר משדה התעופה, וזה שנבחר להיות נהג המונית הוא יובל סמו שיחזור לתפקיד של אשר, אותו נהג מונית שגילם ב"ארץ נהדרת". בין פאנץ' לפאנץ' גדות תספר ל-200 מיליון הצופים על המדינה היפה שלנו.
עוד נודע כי בהפקה ניסו לגייס תחילה את ג'יימס קורדן, מנחה "קארפול קריוקי" האמריקנית, כדי שיחד הם יראו לעולם את ישראל. הרעיון החביב והיומרני הזה לא יצא לפועל, אבל מי צריך אותו כשיש לנו את אחד הקומיקאים הטובים ביותר.
הטרמפ של גדות לאירוויזיון. יובל סמו כאשר הנהג // צילום: מאיה באומל בירגר
באותו עניין, ההכנות לאירוויזיון בתל אביב, שיתקיים בעוד פחות מחודש וישודר ב"כאן 11", בשיאן. באגף התקשורת ויחסי הציבור של האירוויזיון נערכים לכמעט מאה מסיבות עיתונאים שיתקיימו בשבוע התחרות, ולנו נודע שהמנחים הישראלים שיובילו אותן הם סיון אברהמי ונדב אמבון, כוכב רשת ממחלקת הדיגיטל של כאן.
תוביל קרוב למאה מסיבות עיתונאים. סיון אברהמי // צילום: מאיר פרטוש
גם קובי מרימי מתכונן במרץ לאירוע של חייו. הזמר והנציג הישראלי לאירוויזיון יצא לגיחת פרומו נוספת עם השיר, והפעם במדריד. הביצוע היה מצוין, אבל בינתיים לא השפיע על הדירוג שלו באתרי ההימורים וכעת הוא במקום ה-.26
הכל על האירוויזיון:
• אירוויזיון: משתתפי העבר יופיעו בת"א
• יוצאים לדרך: מנחי האירוויזיון נפגשו
• חלום לאירוויזיון: השיר של להקת שלוה
• השופטים החדשים של "הכוכב הבא"?
• בסטרימינג שלכם: "הם יורים על תינוקות"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו