בתום הארכה: גלבוע/גליל ניצחה 93:96 את נהריה

הקבוצה של אריק אלפסי בעטה בדלי והחמיצה הזדמנות גדולה לנצח אחרי שלושה הפסדים רצופים • 36 נקודות של אנתוני בארבר, לא הספיקו לאורחים

אריאל בית הלחמי. עלה לצפון, צילום: עודד קרני

שבוע לפני משחק העונה של התחתית (עירוני נהריה תארח את בני הרצליה), סטטוס קוו בתחתית. שתי הקבוצות הפסידו ונהריה נותרה אחרונה כשלשתיהן אותו מספר נקודות. 

נהריה החמיצה הערב (שני) הזדמנות גדולה לנצח אחרי שלושה הפסדים רצופים בהפרשים דו ספרתיים, כשהפסידה בהארכה משחק שפשוט היה לה בידיים.

נהריה התגברה על פיגור 0:11 בפתיחה והמשחק היה שקול לכל אורכו. אנתוני בארבר, שנתן הצגה עם 36 נקודות העלה את נהריה ליתרון 81:83 עם שתיים מהקו, 8 שניות לסיום. איאן מילר מגלבוע שלח את המשחק להארכה עם שתיים משתיים מהקו, 3.4 שניות לסיום. 

בתוספת הזמן, נהריה עשתה לא מעט טעויות, בעיקר בשניות האחרונות וגלבוע הצליחה לנצח אחרי ארבעה הפסדים רצופים ולראשונה בסיבוב השלישי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר