הפועל חולון ערכה הערב (שלישי) את האימון המסכם לקראת המשחק הראשון מבין שניים בחצי גמר היורופקאפ מול דינמו ססארי (רביעי, 19:45).
"אנחנו לא במומנטום כל כך טוב ויש לנו לא מעט קשיים", הודה המאמן דן שמיר, "אנחנו צריכים להתגבר על זה כי אנחנו באים לשחק נגד קבוצה מאוד טובה ובמעמד מאוד מחייב. יצא שהפועל חולון היא הנציגה הישראלית האחרונה שמשחקת העונה באירופה, אבל כמובן שלעבור עוד שלב אחד זה יהיה מאוד קשה מכל הבחינות. לא מגיעים בקלות לגמר, מה שיפה בספורט מקצועני זה שהוא מלא בהזדמנויות, וזאת הזדמנות שאם נהיה מספיק טובים אולי נוכל לנצל".
על הניסיון להביא תואר אירופי היסטורי למועדון הוסיף המאמן: "יש לנו הזדמנות וצריך להסתכל על זה. אף אחד אצלנו לא מסתיר את מצב הרוח הפחות טוב שלנו, הפסדנו שלושה משחקים בתקופה האחרונה ואנחנו מתמודדים עם כל מיני דברים, אבל כל אחד מאיתנו צריך לנסות לפקס את עצמו ולהוציא מעצמו יותר כדי שאולי המצב ישתנה בצמד המשחקים".
כפי שפרסמנו טי ג'יי קליין ייעדר עוד תקופה ארוכה בשל הכאבים בגבו וכמובן לא יהיה בסגל למשחק. מי שהצטרף לאימונים הוא שחקן הפנים רון נקרשביץ ממכבי בת ים, אך לא מן הנמנע שבמועדון ינסו לצרף בזמן הקרוב גבוה נוסף במקומו של קליין.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו