"לא נוכל לטעות מול אוסטריה"

לקראת המשחק הערב (19:00), מאמן הנבחרת אנדי הרצוג חזר עם השחקנים על הבעיות שבלטו מול סלובניה • "השיטה בנויה על מהירות, בלי האפקט הזה יהיה לנו קשה להבקיע", הסבירו בנבחרת • עמרי בן הרוש צפוי לפתוח בעמדת המגן השמאלי במקום טאלב טוואטחה הפצוע

הרצוג עם טוואטחה. ההגנה תשתנה הערב // צילום: יוסי שקל // הרצוג עם טוואטחה. ההגנה תשתנה הערב ,
הרצוג עם טוואטחה. ההגנה תשתנה הערב // צילום: יוסי שקל // הרצוג עם טוואטחה. ההגנה תשתנה הערב

דריכות גדולה בנבחרת ישראל לקראת המשחק הערב (19:00) בסמי עופר מול אוסטריה. המאמן אנדי הרצוג ממשיך בעבודה הטקטית עם השחקנים ברמה האישית ועם חלקם שוחח המנהל המנטלי החדש של הנבחרת מרקוס רוגן.

 

באסיפת הווידאו ערך הרצוג לשחקנים מספר קטעים מהמשחק האחרון נגד סלובניה. בקטעים נראו השחקנים בעמידה טקטית לא נכונה, מה שגרם לכך שהסלובנים הגיעו בקלות לשער של אריאל הרוש. "מול אוסטריה לא נוכל לעשות טעויות כאלה, הם ופולין הנבחרות האיכותיות בבית", אמר הרצוג לשחקנים.

 

בנוסף, הרצוג דיבר עם השחקנים על הנעת כדור איטית בדרך למגנים התוקפים. "השיטה בנויה על מהירות, בלי האפקט הזה יהיה לנו קשה להבקיע", הסבירו בנבחרת.

 

מה שעוד צפוי לפגוע במהירות החלק הקדמי זהו חסרונו הצפוי של המגן טאלב טוואטחה. כרגע מסתמן ששחקנה של איינטרכט פרנקפורט יפתח על הספסל בעוד עמרי בן הרוש, שתורגל אמש, יאייש את עמדת המגן השמאלי. במצב כזה עאיד חבשי צפוי לפתוח בהרכב ההגנה לצידם של שרן ייני ולואי טאהא. 

 

אחרי הכנה טקטית נוספת ינוחו השחקנים לפני היציאה לאצטדיון. הפעם בחרו בהתאחדות לכדורגל להתאכסן בבית מלון בזכרון יעקב ולא בחיפה. "השחקנים יודעים את ההשלכות של המשחק", אמרו בנבחרת והוסיפו: "אסור להפסיד לאוסטריה. ניצחון ייתן דחיפה אדירה להמשך הקמפיין".

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר