צילום: AP // סופיה האג'יפנטלי

דוגמנית: "אני מקבלת איומים על חיי"

סופיה האג'יפנטלי היא דוגמנית מצליחה, אבל זה לא מפריע לגולשים לשלוח לה באופן קבוע איומים על חייה, דווקא בגלל המראה הייחודי שלה

אומרים שיופי הוא בעיני המתבונן, אבל כנראה שלהרבה מתבוננים בדוגמנית האמריקאית סופיה האג'יפנטלי, גבותיה העבות והמחוברות לא באות טוב בעיניים.

 • משפחת קורבן הפיגוע בברקן נגד סלע

 • סלע יצאה נגד רגב, נתניהו הצטרף

 • גל גדות מתייצבת לצד רותם סלע

 • "אפסים": שפיטה מגיבה לסערת רותם סלע

האג'יפנטלי (23) היא דוגמנית אמריקאית ממוצא בריטי-קפריסאי-יווני, שניחנה ביופי לא שגרתי. פניה הן כמו ציור משורטט שמשלב בין תווי הפנים של הדוגמנית הבריטית קארה דלווין והציירת המקסיקנית פרידה קאלו. אך הגבות המחוברות שלה, אותה היא מכנה בחיבה ורוניקה, הן אלה שמושכות את מירב תשומת הלב של הקהל.


View this post on Instagram

A post shared by Sophia Hadjipanteliophiahadjipanteli) on

Mar 13, 2019 at 8:11am PDT

"אני מקבלת המון איומים על חיי, באופן משעשע שאינו משעשע בכלל", חשפה בתוכנית הבוקר Good Morning Britain ביום שלישי האחרון. "אני מקבלת המון תגובות שליליות. לא אשב פה ואשקר שהתגובות למראה שלי חיוביות, כי זה לא ככה. הרוב שליליות", חשפה.


View this post on Instagram

A post shared by Sophia Hadjipanteli(@sophiahadjipanteli) on

Mar 12, 2019 at 4:22am PDT

לצד יותר מ-300 אלף גולשים העוקבים אחר חשבון האינסטגרם המצליח שלה, ותנועת החד-גבה אותה היא מובילה בגאווה, האג'יפנטלי לא מסתירה את העובדה שלא תמיד קל לה. "זה דוחה", סיפרה למנחים המזועזעים, "אני מוצאת את עצמי חושבת איך זה שלמישהו אי שם בחוץ נאמר שזה לא מקובל להיראות כמוני, וזה מרתיח אותם עד כדי כך שהם חשים צורך לאיים על חיי. אני מאמינה שזה קשור לשיח החברתי שאנחנו גדלים בו שלא רק מעדיף אלא מעודד רק את אלה שהולכים בתלם אחרי העדר".

האג'יפנטלי סיפרה כי אינה מדווחת על התגובות המאיימות והיא נמנעת כמעט באופן גורף מקריאת תגובות בכלל. "אני משתדלת לא לקרוא את התגובות, אבל הרבה פעמים אנשים מספרים לי".

את הסאגה ההזויה היטיב לסכם גולש כשכתב: "מי ששולח איומי מוות בגלל גבות צריך להעריך מחדש את חייו. בני האדם הם לפעמים יצורים מפגרים. אלו רק גבות".


View this post on Instagram

A post shared by Sophia Hadjipanteli(@sophiahadjipanteli) on

Mar 8, 2019 at 9:59am PST


View this post on Instagram

A post shared by Sophia Hadjipanteli(@sophiahadjipanteli) on

Mar 8, 2019 at 12:47am PST

 • רוצים להישאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

 • מצביעי ימין: יש להשקיע יותר באירוויזיון

 • אירוויזיון 2019: האמנים שיגיעו לישראל

 • קוראי "ישראל היום" קבעו: לא משלמים על האירוויזיון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו