הפועל באר שבע מתחילה להראות ניצוצות מהימים היפים שלה בשנים האחרונות כשהערב (שני) הצליחה להשיג ניצחון שלישי ברצף בדרך למקום הרביעי. באר שבע, האלופה היוצאת הבטיחה את מקומה בשישייה העליונה וכעת למחזור האחרון של העונה הסדירה בדוחא ביום ראשון הבא היא תגיע עם ביטחון הרבה יותר גדול ועם שקט נפשי.
ברק בכר אמר לאחר המשחק: "אנחנו עובדים קשה בשביל לחזור לעצמנו. היום ראינו קבוצה יותר עוצמתית, ממשומעת ואגרסיבית שיודעת שהיא צריכה להרים את הרמה. הצלחנו לייצר פתרונות ולהיות יותר יעילים כמו שצריך.
על התקופה הטובה בשבועות האחרונים הוסיף :"אני חושב שהשחקנים הם אלה שלקחו את עצמם בידיים והבינו שצריכים לקחת אחריות, ולא להאשים את כל העולם. צריך לחזור לבסיס, להיות עוצמתיים ואגרסיביים, וברגע שמביאים את זה,יש תוצאות".
שחקני באר שבע חוגגים ניצחון 3 ברצף, הערב בטרנר // צילום: דני מרון
על המשך העונה אמר: "אנחנו עדיין במקום הרביעי ויצרנו מומנטום טוב. זה לא יהיה שווה אם לא נמשיך אותו. כרגע רוצים להנות ורוצים להתכונן למשחק הבא כדי להמשיך את הרצף".
על הקפטן מאור מליקסון: "אני שלוש שנים אומר שהוא השחקן הכי משמעותי בקבוצה והוא מראה למה. היום הוא חילץ כדורים והנהיג, אני שמח שהוא איתנו וחזר לקבוצה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו