להפועל חולון יש כישרון להסתבך ולצאת מהברוך והיא ניצלה את יכולת ההיחלצות גם הערב (מוצ"ש) מול הרצליה. זה היה מפגש בין בעלי שני הרצפים הארוכים בליגה של ניצחונות והפסדים. חולון עם 7 ניצחונות רצופים, הרצליה עם 8 הפסדים רצופים. הרצפים האלה נותרו בעינם אחרי 82:85 לסגולים שנגררו להארכה ורק שם סגרו את סיפור המשחק.
הרצליה עם ג'רום דייסון בבכורה פתחה טוב והובילה 19:32. ריצת 3:19 של חולון, כולל שלשה על הבאזר של שלומי הרוש, סידרה לחולון יתרון שלוש במחצית. לאחר מכן זה כבר גדל ל־12 הפרש (44:56).
דן שמיר. ניצחון דרמטי באולם היובל // צילום: אלן שיבר
חולון, כמעט כרגיל, הורידה הילוך והרצליה עם כארם משעור ודייסון, יחד עם שיפור אצל דאור פישר הפכו את המשחק ועלו ל־68:73 סמוך לסיום.
זה כבר העיר שוב את חולון, שלחצה על הגז והביאה את המשחק להארכה אותו ניצחה בדרך להישארות במקום הראשון בטבלה.
שון ג'ונס סיים עם משחק שיא של 24 נקודות ו־16 ריבאונדים, קורי וולדן מסר 11 אסיסטים וגיא פניני היה טוב כשהיו צריכים אותו.
מי שהרוויחה מההפסד של הרצליה היא עירוני נהריה, שנשארה מעל הקו האדום. נהריה עם ארבעה הפסדים רצופים ושלושה זרים בלבד תצא מחר בערב למשחק חוץ מול הפועל ב"ש, בניסיון לנצל את הנסיגה בקבוצה מהדרום, שרשמה לראשונה העונה שלושה הפסדים רצופים.
הרצליה: משעור (8-16 מהשדה, 7 ריבאונדים) ודייסון (4-12 לשלוש, 1-4 מהקו, 7 אסיסטים) 19 כ"א, רובינסון 15 (3-6 לשלוש, 6 אסיסטים), פישר 12 (5-5 מהשדה, 8 ריבאונדים), בליזניוק 8, בנימון 6, אדריאן 3 (0-6 לשתיים).
הפועל חולון: ש. ג'ונס 24 (9-13 מהשדה, 6-13 מהקו, 16 ריבאונדים), פניני 15 (3-5 לשלוש, 3-3 לשתיים, 4 אסיסטים), וולדן 13 (3-9 מהשדה, 5-6 מהקו, 11 אסיסטים, 5 איבודים), הרוש 10 (3-11 מהשדה, 4 אסיסטים), קליין 7 (3-5 לשתיים, 0-4 לשלוש, 8 ריבאונדים), ד. ג'ונס (3-4 לשתיים, 0-3 לשלוש) ואטקינס 6 כ"א, שמחון וריינולדס (4 אסיסטים) 2 כ"א.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו