"סקאוטים השוו אותו ללוקה דונצ'יץ'"

דני אבדיה זכה בתואר השחקן המצטיין במחנה כדורסל ללא גבולות, שנערך במקביל למשחק האולסטאר כשהוא זוכה להשוואה מחמיאה • "הוא חיזק את מעמדו על ידי כך שהראה יכולת טובה מעבר לקשת" נכתב

אבדיה עם התואר. צופים לו עתיד מזהיר // צילום: מתוך טוויטר // אבדיה עם התואר. צופים לו עתיד מזהיר // צילום: מתוך טוויטר

אחרי שהלילה התקיים משחק האולסטאר המסורתי בשארלוט בו נבחרתו של לברון ג'יימס גברה על זו של יאניס אנטטוקמפו 164:178 ובכך סוף השבוע החגיגי הגיע לסיומו, ב-ESPN ישבו לסכם את המרכזיים בשארלוט. 

לצד דירק נוביצקי, דווין וויד, יאניס אנטטוקמפו ולברון ג'יימס, מי שהתנגב באופן מפתיע לאחת הכותרות בטור הסיכום הוא דני אבדיה הישראלי ממכבי ת"א, שזכה לשחקן המצטיין במחנה כדורסל ללא גבולות שהתקיים גם הוא בשארלוט, במשחק לאירועים החגיגיים של הליגה. 

תחת הכותרת, "הכירו את דני אבדיה" נכתב: "הפורוורד הישראלי בן ה-18 זכה בתואר האמ.וי.פי במחנה כדורסל ללא גבולות החמישי במספר שנערך בכפוף לסוף שבוע האולסטאר. לצד שחקני האן.בי.איי שהשתתפו באולסטאר במחנה לקחו חלק יותר מ-24 השחקנים הטובים ביותר מתחת לגיל 18 מרחבי העולם, כשמעל כולם בלט אבדיה שצפוי להצטרף אליהם (שחקני האן.בי.איי) בקרוב. הוא (אבדיה) כרגע מדורג שביעי בתחזית לדראפט הקרוב של ESPN והוא חיזק את הרזומה שלו על ידי כך שהראה יכולת טובה מעבר לקשת השלוש באן.בי.איי, תוך כדי שהוא מתפקד בתור רכז בגובה 2.06". 

ב-ESPN  המשיכו להחמיא לרכז הישראלי כשנאמר: "הקומבינציה בין הגובה ליכולות עם הכדור הובילו סקאוטים באן.בי.איי להשוות אותו ללוקה דונצ'יץ' שעשוי להיבחר לרוקי השנה. לאבדיה לא מחזיק באותה הצלחה במועדון בדרג הבכיר (כפי שהדונצ'יץ' מחזיק בריאל מדריד), כשהוא מקבל דקות מועטות ביורוליג במכבי ת"א. אם אבדיה יכול להרחיב את התפקיד שלו על המגרש בעונת 2019/20 וימשיך לפתח את המשחק שלו, הוא יהיה אופציה מעניינת למדי עבור קבוצות שיבחרו בחלק העליון של הסיבוב הראשון בדראפט". 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר