אכזבה מהולה בגאווה, אלו התחושות במכבי ראשל"צ אחרי ההפסד אמש (חמישי) 82:67 בגמר גביע המדינה להפועל ירושלים.
המאמן גיא גודס נכנס לחדר ההלבשה מיד לאחר המשחק ואמר לשחקנים כי הם צריכים להיות גאים בעצמם ובדרך שעשו. "החוכמה היא לצאת מהסיטואציה הזאת", הוא סיפר לאחר מכן, "לכבד את מה שעשינו, להמשיך לשחק ולחשוב קדימה. יש לנו הרבה זמן לשחק, כעת הליגה בראש מעייננו".
כשנשאל האם הוא מרגיש שיש לקבוצה שלו את הפוטנציאל להגיע רחוק גם בליגה ענה בביטחה: "אין סיבה שלא נגיע רחוק גם במעמד שיתקיים בחודש יוני, יש לי חבר'ה שעובדים באימונים וכיף להיות בקבוצה הזו".
לפני תחילת המשחק אמר גורם במועדון כי הוא כל-כך רוצה להניף את הגביע בפעם הראשונה בהיסטוריה ולהוסיף ליד הכתובית אלופת המדינה 2015/16 גם את מחזיקת הגביע לעונת 2018/19, אבל גם שם ידעו את פערי הכוחות, על המגרש וביציעים.
"לא קל להגיע למעמד הזה, להיות כל כך קרוב ולפספס את זה", אמר הקפטן המאוכזב עוז בלייזר. "צריך להיות חזקים ולהתגבר על היום הזה. אף אחד מאיתנו לא אוהב להפסיד, זה לא דבר פשוט, אבל הקבוצה שלנו בנויה מחבר'ה בעלי אופי חזק, ומדבר כזה אנחנו יכולים להצליח ולא להישבר. נעכל את זה. זה לא קל, אבל אין מה לעשות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו