היחידה הארצית לחקירת סוהרים פתחה הבוקר, לאחר תקופה ארוכה של פעולה סמויה, בחקירה נגד מספר סוהרים בשירות בתי הסוהר בחשד לעבירות של שוחד, מרמה והפרת אמונים.
עוד בנושא:
שבעה סוהרים, בהם קצין שב"ס, נעצרו בחשד לעבירות מרמה
סוהרות בשב"ס: מחבלים הטרידו אותנו מינית
שב"ס: "6,000 אסירים צפויים להישאר ללא מקום כליאה"
מהמשטרה נמסר כי במהלך הבוקר נעצרו שני חשודים ועוכבו שלושה נוספים לחקירה באזהרה בחשד למעורבות לכאורה בעבירות של שוחד, קבלת דבר במרמה, מרמה והפרת אמונים וכן עבירות נוספות. המעורבים, עובדי ציבור, קצינים וסוהרים המשרתים בשירות בתי הסוהר.
על פי טענות המשטרה, אחד העצורים חשוד כי פעל לספק טובות הנאה לאסירים בתמורה לרווח כספי, וזאת בניגוד גמור לחוק. מדובר בחקירה המנוהלת על ידי משטרת ישראל, בשיתוף שירות בתי הסוהר וזאת בעקבות מידע שהועבר ממודיעין שב"ס והצביע על חשד לכאורה לביצוע העבירות.
מהמשטרה נמסר כי: "משטרת ישראל תמשיך לחשוף ולחקור תהליכים פסולים, תוך ניגוד עניינים, וכן לחתור ולהגיע לכל מקום בו יש חשד לשחיתות ציבורית הפוגעת בסדרי השלטון ובמנהל התקין".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו