"מת מפחד, המטוס שלי עומד להתפרק"

בארגנטינה בחרו לפרסם הודעה קולית של אמיליאנו סאלה, שניות לפני שהמטוס נעלם בדרכו לקרדיף: "אם תוך שעה וחצי אתם לא שומעים ממני, אולי תשלחו מישהו לחפש אותי" • ההקלטה בפנים

צילום: אי-אף-פי // אמיליאנו סאלה. גורלו עדיין לא ידוע

גם הבוקר (רביעי) נמשכו החיפושים אחר המטוס בו היה החלוץ הארגנטינאי אמיליאנו סאלה (28), שהיה בדרכו לקבוצתו החדשה, קרדיף. כזכור, מטוסו של סאלה המריא מנאנט לקרדיף על מנת שהחלוץ יוכל להשלים את העברתו ובכך להפוך לרכש היקר ביותר בתולדות המועדון (17 מיליון יורו). 

לרוע המזל, הקשר עם המטוס נעלם באזור תעלת למאנש, שסביבה שרר מזג אוויר חורפי קשה. כבר אמש כוחות ההצלה העריכו כי החלוץ הארגנטינאי נהרג ובצרפת דיווחו כי "אמיליאנו סאלה כבר נחשב כמת", ולמעשה אפסו הסיכויים למצוא אותו בחיים.

הבוקר (רביעי) ארגנטינה בחרו לפרסם הקלטה מצמררת, שאמיליאנו סאלה שלח מהמטוס לחבריו בקבוצת הוואטסאפ מהמטוס. באופן מצמרמר מסתבר שאלה "חזה" את האסון, כשנשמע אומר לחבריו "אני מפחד. המטוס הזה עוד מעט יתפרק לנו. חברים שלי, אני פה על מטוס שנראה כאילו הוא עומד להתפרק. זה פשוט טירוף, אני עוד מעט מגיע לקרדיף...מחר בצהריים כבר נתחיל להתאמן בקבוצה החדשה שלי.. אם תוך שעה וחצי אתם לא שומעים ממני, אולי תשלחו מישהו לחפש אותי...אבל אין לי מושג אם ימצאו אותי...וואי, איזה פחד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר