כבוד לדני פארן. בשבוע שעבר ציינה משפחו של המפיק והיוצר דני פארן ז"ל את יום השלושים למותו. הגיעו: תמי מוזס (מבעלי אל על ודורי מדיה); נדב פלטי (יו"ר דורי מדיה); נדב חנין (סמנ"כל תוכן בהוט); קרני זיו (מנהלת הדרמה של קשת); יורם מוקדי (סמנכ"ל התוכן היוצא של הוט); מומי דהן (הבעלים של אלדן); גרג מייזל (מנכ"ל קרן היסוד); אייל חיימובסקי (מנכ"ל הרשות לפיתוח ירושלים); אבנר פחימה (מבעלי סטימצקי) ואחרים.
אחד נגד 700. רועי כהן, נשיא להב, בלט מאוד בוועידת ישראל לנשים ולעסקים שהפיקה השבוע חברת מידע כנסים. הסיבה: הוא היה הגבר היחיד שהשתתף באירוע. כהן הציג בפני 700 נשים פורצות דרך בתחומים שונים מהמשק הישראלי את החשיבות של עסקים קטנים לקיום כלכלה חזקה.
השתתפו: השרות איילת שקד וגילה גמליאל; אלה אלקלעי (יו"ר שדולת הנשים וסמנכ"לית פיתוח עסקי ב־IBI); רו"ח איריס שטרק (נשיאת לשכת רואי החשבון) ורבות אחרות.
100 שנות כסף. בנק מרכנתיל מציין בימים אלו 100 שנים לייסודו. החטיבה לבנקאות מסחרית ארגנה במרינה בהרצליה כנס של מאות הלקוחות הגדולים של הבנק שבאו לברך ולהצדיע לבנק, לחברי ההנהלה ולמנהלי החטיבה המסחרית. בלקוחות שבירכו את הבנק בכנס היו ישראל צ'יפרוט מקבוצת צבר ברזל; אריה ויסמן מוויסמן אחזקות ואליאס מחול מנאג'י מחול ובניו.
באירוע נכחו שרגא ברוש יו''ר התאחדות התעשיינים; הבעלים של רשת יינות ביתן נחום ביתן; עמוס לוזון ובת זוגו ואנשי עסקים ופיננסים רבים אחרים.
גדולים מהחיים. בשבוע שעבר התקיים בבאר שבע טקס הנחת אבן הפינה ל"בית שולמית" של עמותת "גדולים מהחיים" לילדים חולי סרטן ובני משפחותיהם, ע"ש ד"ר שולמית כצמן ז"ל שהיתה ממייסדי העמותה. הבית הוקם ביוזמת עמותת גדולים מהחיים בשיתוף עיריית באר שבע ובפיקוח משרד החינוך.
מאחורי תכנון וניהול הפרויקט עומדת בהתנדבות חברת ההנדסה א. אפשטיין. ליאור שמואלי מנכ"ל העמותה אירח בטקס את חיים כצמן בעל השליטה ומנכ"ל גזית גלוב, המכהן גם כנשיאה העולמי של העמותה, וגם את רוביק דנילוביץ' ראש עיריית באר שבע; יהודית דה בר (E.V Legacy FUND); אריה בכר המכהן כיו"ר חבר הנאמנים של העמותה; ח"כ יעקב מרגי; ברנרד רסקין; קלוד ברייטמן; דליה שטנצלר ועוד.
יש משחק ויש משחק. לראשונה בישראל, שידורי קשת ואיגוד השחקנים שח"ם חתמו על הסכם תמורה לשחקנים ממכירת סדרות לחו"ל, המסדיר את נושא התמורה הנוספת לשחקנים המופיעים בהפקות שנמכרות על ידי קשת לשידור בגופי שידור בינלאומיים.
על ההסכם התקדימי נפגשו ודנו בקשת אורי רשטיק מנכ"ל שח"ם; טלי גורן סמנכ"ל רגולציה ותקשורת של קשת; קרני זיו מנהלת הדרמה של קשת; סיגל אלבוחר סמנכ"לית כספים בקשת ואחרים.
נטיעות על רקע נטע. עובדי מתחם הכנסים אקספו תל אביב, המופעל על ידי מרכז הירידים בגני התערוכה, התפנו לכמה שעות מההכנות לאירוויזיון שייערך במקום במאי הקרוב, כדי לארח את ילדי עמותת אקי"ם לבוקר של נטיעות ופעילויות לכבוד ט"ו בשבט.
במסגרת הפעילות הילדים ועובדי החברה קישטו יחדיו עציצים ולאחר מכן אף שתלו שתילים בשטחים הירוקים של אקספו תל אביב, מחוץ לביתן 11.
ני האו גיל שויד: הנהלת צ'ק פוינט מאירופה, מארה"ב ומאסיה הגיעה למרכז פרס לשלום ולחדשנות שבתל אביב וצפתה בהולוגרמה של המייסד והמנכ"ל גיל שויד בקולו, בכמה שפות, ובהן ערבית וסינית.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו