תורג'מן בטוח: "נמצא את השחקנים המתאימים"

למרות החיסורים בהרכב, מאמן בני סכנין משדר ביטחון לקראת המשחק מול נתניה: "ננסה להמשיך את המומנטום מהגביע" • כליבאת וגאדיר יפתחו בחוד

צילום: מאור אלקסלסי -ג׳ינ // עמיר תורג'מן. משחק קשה מול מכבי נתניה בדוחא ,
צילום: מאור אלקסלסי -ג׳ינ // עמיר תורג'מן. משחק קשה מול מכבי נתניה בדוחא

בני סכנין תארח מחר (שלישי, 19:30) באצטדיון דוחא את מכבי נתניה. למאמן סכנין עמיר תורג'מן יעמוד סגל חסר כאשר מספר שחקנים אינם כשירים וגם אם ייכללו בסגל, הם לא צפויים לפתוח. מדובר בחלוץ שלומי אזולאי, חברו להתקפה ג'ורג' אקפביו, בבלם סארי פלאח ובקשר עטאא ג'אבר. 

לאור החיסורים, מוחמד כליבאת ומוחמד גאדיר יפתחו בחוד. האחרון עדיין לא כשיר במאה אחוזים אך לאור העובדה כי ישנם חיסורים רבים העובדה שהשלים את האימון המסכם תקנה לו את המקום ב-11. 

"יהיה משחק קשה מאוד מול נתניה", אמר המאמן עמיר תורג'מן והוסיף: "ננסה להמשיך את הניצחון מיום שישי בגביע. חבל מאוד על הפצועים. נמצא את השחקנים המתאימים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר