המחזור הרביעי בשלב הבתים של הליגה האירופית התקיים הערב (חמישי) כשבמוקד צ’לסי הבטיחה עלייה לשמינית הגמר אחרי 0:1 בחוץ על באטה בוריסוב הבלארוסית. הבלוז הבטיחו את מקומם בשלב 32 הגדולות ורשמו משחק 17 ברציפות ללא הפסד ומי שהיה אחראי על שער הניצחון היה אוליבייה ז’ירו, שנגח בדקה ה-52 בחוזקה משבעה מטרים לרשת של דניס שרביצקי.
גם לאציו הבטיחה את המקום בשלב הבא עם 1:2 על מארסיי. הצרפתים ספגו הפסד רביעי בכל המסגרות אחרי שמרקו פארולו כבש בתוספת הזמן של המחצית הראשונה וקרלוס קוראה קבע 0:2 בדקה ה-55. פלוריאן תובאן רק הצליח לצמק, חצי שעה לסיום.
גם פרנקפורט בשמינית הגמר אחרי ניצחון חוץ בקפריסין, 1:3 על אפולון לימסול. הקבוצה מהבונדסליגה נהנתה משער נהדר של לוקה יוביץ' בדקה ה-17. סבסטיאן האלר הכפיל (55) את התוצאה, מיאהט גאצ'ינוביץ', שבישל את השני, התכבד בכיבוש השלישי בדקה ה-58. אמיליו זלאיה צימק בדקה ה-71.
פרנקפורט בשמינית הגמר חוגגת הערב // צילום: אי-פי
במשחקים נוספים: פנרבחצ'ה - אנדרלכט 0:2, ראפיד וינה - ויאריאל 0:0, לאציו - מארסיי 1:2, גנק - בשיקטאש 1:1, מאלמו - סרפסבורג 1:1, אקיסרספור - סביליה 3:2, קרסנודאר - סטנדרד ליאז' 1:2, דינמו קייב - ראן 1:3, אסטנה - יבלונץ 1:2.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו