דרמה בלתי רגילה בברזיל: 25 אזרחים נחטפו על ידי ארבעה שודדים חמושים בכבדות שניסו לשדוד חנות הימורים בעיר מאנאוס, בירת מדינת אמזונאס במדינה, והשתמשו באזרחים כבני ערובה.
התקרית האלימה נמשכה למעלה משלוש שעות, כשכוחות גדולים של המשטרה הגיעו לזירת האירוע וצרו על החוטפים האלימים. החוטפים הגיעו מוכנים לעימות עם המשטרה כשהם לבושים באפודים חסיניי כדורים, מדים צבאיים ונשק אוטומטי.
משנואשו לשאת ולתת עם המשטרה, החלו החוטפים להתקדם הרחק מזירת האירוע, כשהם לוקחים עמם את בני הערובה ומורים להם ליצור טבעת מגנה סביבם.
התקרית האלימה הסתיימה כשצלפים משטרתיים פתחו באש מדויקת להחריד והרגו את ארבעת החוטפים, מבלי לפגוע באף אחד מהחטופים.
בני הערובה, שהשתטחו על הרצפה בשעה שהצלפים המטירו אש על החוטפים, קמו ומחאו כפיים למשחררים שלהם, יחד עם עשרות צופים שהתגודדו ברחובות הסמוכים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו