שלוש שנים מאז שאימן את מועדון הפועל באר שבע חזר הערב (מוצ"ש) אלישע לוי למפגש הראשון מול אותה קבוצה שבה נטע את השורשים, שהביאו שלוש אליפויות ברצף למועדון. מנגד, שישה מחזורים חיכו בדרום לנצחון הראשון של האלופה העונה, 1:4 על מכבי פ"ת.
בן שהר, שחזר היישר להרכב לאחר שנע ונד בן קצה הספסל ליציע, החזיר עם צמד גדול במשחק ובשעה שהוחלף ע"י בכר, חילוף לא מובן כשלעצמו, זכה המאמן בפעם הראשונה לבוז צורם מהקהל על החילוף. דיע סבע ומיחאי קורהוט התכבדו בשערי בכורה בקבוצה.
"זה לא היה ברור ולא מובן מאליו", אמר בסיום המאמן ברק בכר, "ספגנו והחמצנו פנדל ובסוף הצלחנו להתפוצץ. אנחנו מקווים שהניצחון הזה ייתן את הביטחון להמשך. ראינו היום קבוצה, שמגיעה למצבים ועושה דברים טובים".
הפועל ב"ש חוגגת על חשבון מכבי פ"ת, הערב בטרנר // צילום: דני מרון
על יכולת הכיבוש של בן שהר: "ראיתי את בן מתאמן טוב ונראה חד, הוא הרוויח את המקום שלו היום ביושר ואני שמח. אני אעשה מה שנכון לכל משחק. אנחנו סתם מתעסקים עכשיו בהרבה שאלות על שחקן, שווה לדבר על המשחק כי היו דברים יפים היום. אין לנו לוקסוס לחשוב יותר מדי ולהרגיש טוב עם עצמנו. זה בסך הכול ניצחון ראשון בשישה אפשר לעשות את הדברים טוב יותר, אני אדאג שזה יקרה".
חאתם אל חמיד הוסיף: "עבדתי קשה ואני שמח על היכולת שלי. כקבוצה אנחנו עושים הכל על מנת להיראות טוב ולנצח. זה לא הלך כל כך טוב בתחילת העונה, לכן אני שמח שהיום הכל התפוצץ. נבחרת? אני בהחלט מחכה לזימון".
סבע חוגג שער בכורה במדים של הפועל ב"ש // צילום: דני מרון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו