"אני לוקח דברים טובים מהמשחק"

ברק בכר לא התרגש מההפסד 1:0 למ.ס. אשדוד ולקח דווקא דברים חיוביים מהמשחק ומיכולת שחקניו על הדשא • על אי שילובו של בן שהר בהרכב: "כל ההחלטות הן מקצועיות" • מאור מליקסון הוסיף: "מנסים לא להתעסק בשינויים"

ברק בכר. לא מודאג מהמצב // ברק בכר. לא מודאג מהמצב

הפועל ב"ש רשמה הערב את פתיחת העונה הגרועה ביותר שלה בשבע השנים האחרונות עם הפסד 1:0 למ.ס. אשדוד המציב אותה במקום ה-10 אחרי שלושה  מחזורים. 

ברק בכר סיפר בתום המשחק: "תמיד מתסכל להפסיד, אבל בניגוד למשחקים האחרונים היום הגענו למצבים והחמצנו החמצות שהרבה זמן לא ראיתי". באופן מפתיע בכר הסתכל על ההפסד גם באופן חיובי כשאמר: "אני לוקח הרבה דברים טובים מהמשחק הזה, יש אנרגיה חדשה למרות התוצאות הלא טובות. מה שהיה חסר זה להבקיע. היו לנו המון החמצות ממטר. אם היינו כובשים, אני מניח שגם היינו מנצחים. בצפיפות ובמגרש לא קל הגענו להמון מצבים וזה מעודד. ננסה לשפר את הדיוק בחלק ההתקפי ולתת ביטחון לשחקנים. הכיוון חיובי למרות ההפסד".

המאמן התייחס למערך בו בחר ולקח שלא שילב את החלוץ בן שהר בהרכב: "כל ההחלטות שאנחנו לוקחים הן מקצועיות, חן וניב נכנסנו היום מהספסל ועשו דברים טובים. הבעיה שלנו הייתה ניצול מצבים. אנחנו נקיים מסיבת עיתונאים במהלך השבוע ונדבר על כל השינויים, אנחנו נבהיר את כל מה שקרה ואת כל מה שעברנו. אני כן רואה מגמה חיובית".

מאור מליקסון הוסיף: "אני חושב ששיחקנו מצוין היום והיה חסרה הרגל המסיימת, המהלך האחרון הנכון. אני לא חושב שחסר ביטחון, כולם רוצים לכבוש והיו לנו שבע או שמונה הזדמנויות. אם נמשיך ביכולת הזו, יהיה בסדר. אנחנו מנסים לא להתעסק בשינויים הרבים, זה חלק מהמקצוע שלנו. כבר היום ראו רוח שונה ואני מאמין שהתוצאות עוד יגיעו. אני חושב שהכול היה מושלם היום חוץ מהכדור ברשת. אני רוצה להודות גם לאוהדים שעמדו ומחאו לנו כפיים בסיום כי הם יודעים כמה רצינו וניסינו".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר