"באים להסתכל למכבי ת"א בלבן של העיניים"

מגן הפועל רעננה, עדי נמני, לקראת המפגש מול הצהובים בשבת: "כל שחקן אצלם - בצבע, מקווה שנצליח לשחזר משהו מהשנה שעברה" • אמאדור כשיר, סאבוריט ייעדר

נמני מול מכבי ת"א בעונה שעברה. "אם ננצח זו תהיה הפתעה" // נמני מול מכבי ת"א בעונה שעברה. "אם ננצח זו תהיה הפתעה"

לא מעט אנשים במכבי ת"א סבורים שהאליפות בשנה שעברה התפספסה לא בגלל ההתרסקות בפלייאוף העליון, אלא בהפסד להפועל רעננה ובתיקו עם אשדוד לקראת סיום העונה הסדירה. 

"היו שנים שאמרו שאנחנו הכבשה השחורה של הפועל ב"ש, ובשנה שעברה אולי היינו סוג של כבשה שחורה למכבי", אמר מגן רעננה עדי נמני בראיון ל"ישראל היום" והסביר: "ניצחנו אותם ובסיבוב הראשון הם ניצחו אותנו בשיניים, אבל כל משחק לגופו. עכשיו, כשאין להם את אירופה על הראש, מכבי עוד יותר מצוינת. אני מקווה שנצליח לשחזר משהו מהשנה שעברה". 

זו תהיה הפתעה אם תנצחו שוב? 

"אין ספק שמכבי פייבוריטית. כל שחקן אצלם - בצבע, ואם ננצח זו תהיה הפתעה, אבל אנחנו באים להסתכל להם בלבן של העיניים. נבוא במטרה להשיג נקודות, אבל גם נקודה תהיה ברכה".

מבחינת הסגל, אתה מסכים שרעננה נחלשה?

"אני לא חושב שנחלשנו. אמנם עזבו אותנו הרבה שחקנים חשובים, אבל הגיעו במקומם שחקנים טובים. שחקנים באים ושחקנים הולכים, אבל כשהקבוצה נשארת מאומנת על ידי אותו מאמן לא יותר מדי משתנה. יש לנו קבוצה טובה, שעם עוד חיזוק או שניים תהפוך להיות עוד יותר טובה".

קיבלת הקיץ הצעה רשמית מבית"ר, למה נשארת?

"היתה לי גם הצעה מק"ש. היה מאוד מפתה ללכת למועדון ענק כמו בית"ר, אבל בגלל כל הבלאגן שהיה שם עם אלי טביב העדפתי להישאר במקום יותר בטוח ולחכות להצעה יותר רצינית. כמובן שאני רואה את עצמי עושה את המעבר בעתיד לקבוצה גדולה יותר". 

מהן המטרות של רעננה העונה?

"להגיד עכשיו פלייאוף עליון לא יהיה רציני. המטרה כרגע היא לצבור כמה שיותר נקודות כדי לברוח מהתחתית. היו לנו שני משחקים לא קלים, הוצאנו נקודה בחוץ מול סכנין שזה מכובד, והניצחון על ק"ש הגיע לנו. ננסה להגיע רחוק בגביע, ואם דברים יתחברו לנו ונוכל להסתכל למעלה נעשה את זה, אבל אנחנו עוד לא שם. קודם צריך לברוח מהתחתית, ואז יהיה אפשר לדבר על מטרות יותר גדולות".

לרשותו של מנחם קורצקי יעמוד מחר סגל מלא. אצל היריבה, ז'איר אמאדור החלים מהפציעה בכתף ונמצא כשיר להתמודדות. לעומתו, אנריק סאבוריט סובל ממתיחה בשריר וצפוי להחמיץ את המשחק. מי שעשוי לתפוס את מקומו הוא הרכש החדש/ישן אופיר דוידזאדה. ייתכן ששחקני הנבחרת, שרן ייני, דור פרץ ואלי דסה, יקבלו מנוחה. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר