הפועל קטמון למדה הערב (רביעי) שלפעמים כל מה שצריך זה עקב קטן של היריב שלך בכיוון הלא נכון כדי לשמור על מאזן מושלם אחרי שלושה מחזורים.
הפועל פ"ת אמנם היתה שווה לפחות נקודה, אבל דניאל שורצבוים (34) סבל מחוסר מזל שסידר לירושלמים 0:1 ושבוע נוסף לפחות במקום הראשון בטבלה.
הפועל כפ"ס שמרה על המקום השני אחרי ניצחון חוץ 0:3 מול בני לוד משערים של שחקני הרכש הזרים פטר אוניקאצ'י (49) וצמד של בנג'מין קוקו (60 ו־90).
אמג'ד סולימאן הוותיק מאחי נצרת חתום על התמונה המכוערת של המחזור, אחרי שהתעמת עם אוהדים שהגיבו להרחקה שלו בתבוסה 0:4 להפועל עפולה (עידן דוד 47 ו־71, אדריאן רוצ'ט 70 ו-86).
קטמון חוגגת. נשארה ראשונה בטבלה // צילום: דני מרון
שאר התוצאות: הפועל איכסל – נצרת עילית 3:1 (צמח 74 לאיכסל, דיין 56, דה סילבה 61 וולבלום 93 לנצרת עילית); "ניר" רמה"ש – הפועל ראשל"צ 1:1 (מלכה 56 לרמה"ש, יצחק 91 לראשל"צ); הפועל מרמורק – נס ציונה 0:0; הפועל ר"ג – הפועל עכו 2:0 (סיידר 16 בפנדל, חלאיילה 25); הפועל אשקלון – בית"ר ת"א/רמלה 3:1 (צרויה 7 לאשקלון, אטו 14, בוארון 33 ואנסה 52 לת"א/רמלה).