שחקני מכבי ת"א. עונה חדשים עם שחקנים חדשים // שחקני מכבי ת"א. עונה חדשים עם שחקנים חדשים

"קשה לומר איזו קבוצה נראה השנה במכבי"

מכבי ת"א פתחה את אימוניה לעונת 2018/19 כאשר ג'וני אובראיינט וקנדריק ריי לא לקחו חלק בעקבות פציעות • מספר שחקנים יעזבו את האימונים ויחברו לנבחרותיהם לקראת חלון המשחקים • ספאחיה הוסיף: "מקווים לעשות צעד קדימה ולהגיע לרבע גמר היורוליג"

מכבי תל אביב ממשיכה בהכנותיה לקראת העונה שבפתח. היום (ד') ערכו הצהובים אימון בהיכל מנורה מבטחים כשמי שישב בצד הוא ג'וני אובראיינט שעדיין לא עבר את כל מהבדיקות הרפואיות. גם קנדריק ריי שנחבל באחת מאצבעות ידו קיבל מנוחה.

נמרוד לוי, יובל זוסמן, ג'ון דיברתולומיאו, ג'ייק כהן וסקוטי ווילבקין יעזבו את האימונים במהלך הימים הקרובים ויחברו להכנות של נבחרות ישראל וטורקיה לקראת חלון המשחקים הקרוב במוקדמות גביע העולם.

המאמן נבן ספאחיה אמר לאחר האימון: "קשה לומר איזו קבוצה נראה כי עדיין לא ראינו את כולם. הרופאים צריכים עוד יומיים-שלושה כדי לבדוק את ג'וני אובראיינט ואחרי זה נדע מה קורה איתו. גם ג'רמי פארגו עדיין לא איתנו. לעומת השנה שעברה יש לנו בסיס ולכן צריך להיות יותר קל. על הנייר יש למכבי קבוצה טובה יותר".

"בעונה שעברה היה קשה להביא 12 שחקנים חדשים. העונה ידענו בדיוק מה אנחנו רוצים והצלחנו להביא את הרוב. עם השחקנים החדשים שהגיעו אנחנו מקווים לעשות צעד קדימה ולהגיע לרבע גמר היורוליג".

ספאחיה. הפגין חוסר שביעות רצון מהיעדרות שחקני הסגל // צילום: אלן שיבר

הקרואטי לא הסתיר את חוסר שביעות הרצון שלו מהעובדה שייאלץ להסתדר ללא כמעט חצי קבוצה בשל משחקי הנבחרות: "זה קדם העונה הכי קשה שהיה לי בקריירה. יהיו לנו עוד שבועיים בתל אביב בלי שישה שחקנים. כשהם יחזרו, נתחיל לשחק משחקי אימון. זה נורא. נראה מה יהיו התוצאות".

הכוכב הגדול סקוטי ווילבקין דיבר לראשונה מאז הגיע לישראל ולא חשש להצהיר: "יש לנו קבוצה כישרונית שרוצה להשיג הכל. אני חושב שאנחנו יכולים לזכות ביורוליג. זה אומנם יהיה קשה, אבל נעבוד בשביל להשיג את המטרה הזו".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו