מתחדשים לחג: כל פריטי עיצוב הבית במתחם אחד

טקסטיל, כלי בית, כלי אוכל וחפצי נוי ממתינים לכם בחנות דגל חווייתית וחדשה של Golf & Co • ויש הטבה של 50 שקלים

חנות הדגל החדשה של Golf&Co // צילום: שי אפשטיין

Golf&Co משיקה בית חדש לעיצוב ברחוב הלח"י בבני ברק שיחליף את המתחם המיתולוגי בהדר יוסף. בחנות הדגל החדשה הושקעו כשישה מיליון שקלים והיא תתפרס על פני שלושה מפלסים בשטח של כ-1,050 מ"ר.

לרגל סגירת הסניף המיתולוגי, כל הלקוחות שירכשו מוצרים בחודשים אוגוסט-ספטמבר בהדר יוסף, יקבלו כרטיס מתנה בשווי 50 שקלים למימוש בחנות החדשה, ללא התנייה, כולל כפל מבצעים והטבות מיוחדות לחנויות הקבוצה. במבצע של כלל סניפי הרשת, בקנייה ב-200 שקלים, תשלמו 150 שקלים בלבד. ההטבה בכפולות של 200 שקלים.

בנוסף Golf & Co מרחיבה את תחומי העיצוב בחנויותיה, ולראשונה תציע לצד קולקציית הטקסטיל וכלי הבית, גם קולקציות של אהילים, ריהוט, וילונות ושטיחים. למשל, בקטגוריית הווילונות, הרשת משיקה וילונות המתאימים לחללים הציבוריים בבית, לחדרי השינה ולחדרי הילדים, ומציעה אביזרים נלווים, כמו מוטות טלסקופיים לתלייה.

טווחי מחירים: וילונות: 339-129 שקלים, שטיחים: 1,099-89.90 שקלים, מנורות: 359-279 שקלים.

טקסטיל וחפצי נוי בחנות Golf & Co החדשה // צילום: ערן סלם

בחנות הדגל החדשה מתקיימים גם שיתופי פעולה בלעדיים בתחומים שונים, וניתן יהיה למצוא במקום פריטים של חברת העיצוב הישראלית Nonna Peppy שמורכבת מכלי שולחן מיוחדים שנמכרו עד היום רק בבוטיקים בחו"ל.

טווח מחירים: 42.9-24.9 שקלים.

סלון בעיצוב Golf & Co // צילום: ערן סלם 

עוד תוכלו למצוא במקום את קולקציית כלי הבית של רוברטו קוואלי שתימכר בבלעדיות בחנות הדגל. הקולקציה בנויה בשיטה של Mix & Match, המחברת דוגמאות שונות המשלימות אחת את השנייה. בין היתר תוכלו לשלב בין כלי אוכל כמו צלחות, כוסות, סכו"ם וכלי הגשה בדוגמאות ובעיטורי זהב וכסף. כמו כן, ניתן להזמין פריטים נוספים מהקטלוג שאינם מוצגים בחנות.

מלבד חפצי העיצוב וכלי הבית, Golf & Co נכנסת גם לעולם הקפה ותציע לרכישה ליין של מכונות קפה, אקססוריז משלימים ופולים של מותג היוקרה "Jura".

טווח מחירים: 8,999-189 שקלים.

כלי אוכל בחנות Golf & Co החדשה // צילום: ערן סלם 

במפלס השלישי של חנות הדגל, תציג הרשת מבצעים והנחות אטרקטיביים וייחודיים לחנות. החנות המקורית בהדר יוסף צפויה להמשיך לפעול עד לסוף חגי תשרי, וחנות נוספת במתחם ביג פאשן גלילות צפויה להיפתח בנוסף בעתיד. המתחם החדש בבני ברק יכלול 250 מקומות חנייה והקונים יקבלו שעה ראשונה או שעתיים חינם.

לדברי אבי וזנה, סמנכ"ל חטיבת הבית של קבוצת Golf & Co: "החנות מעוצבת בסגנון חדשני וחוויתי, ומסודרת על פי סיפורים, קולקציות ושימושים המציגים "טוטאל לוק" עכשווי ומעודכן. המתחם משלב אלמנטים מתקדמים בתחום המולטימדיה, מסכי ענק ועמדות חווייתיות. נתנו דגש מיוחד למסלול אותו עובר הלקוח בחלל, המאפשר גילוי וחשיפה מבוקרת של הקולקציה". 

רביב ברוקמאייר, מנכ"ל קבוצת גולף, דיווח היום (שלישי) במסיבת עיתונאים של החברה כי בכוונתו לאפשר קניה און-ליין, ללא משלוח – כאשר את המוצרים ניתן יהיה לאסוף פיזית מהחנות: "עשינו עבודת מחקר של הקונים ובעלי מועדוני הלקוחות שלנו ומצאנו את המקום הכי טוב עבורנו. החנות נותנת פתרונות קמעונאיים של 2020 והיא מגובה באי-קומרס".  

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר