תיעוד: מאושפז תוקף מאבטח בבית החולים רמב"ם

על פי בית החולים, המאושפז נשאל מה מטרת הגעתו, ענה כי "בא לי להסתובב", התבקש לחזור ואז תקף באלימות את המאבטח • לא הוגשה תלונה בשל מצבו של המאושפז • דוברות רמב"ם: "האירוע מוכיח עד כמה המאבטחים בבתי החולים מהווים קו הגנה אחרון כלפי צוותים רפואיים"

צילום מסך ,
צילום מסך

האלימות כנגד הצוותים במוסדות הרפואיים נמשכת: מאושפז בבית חולים רמב"ם תקף במוצאי שבת את המאבטח במקום, כך נמסר מבית החולים עצמו. 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions off, selected

      על פי בית החולים, החולה עזב את המחלקה בה הוא מאושפז וניסה להיכנס למיון ללא סיבה נשאל בנימוס על ידי המאבטח מה מטרת הגעתו. כאשר ענה "שבא לו להסתובב" המאבטח ביקש ממנו לחזור למחלקה בה הוא מאושפז. 

      בתגובה, וללא כל התראה, האיש תקף באלימות את המאבטח. אחרי שהמאבטחים השתלטו על התוקף, הוא הוחזר למחלקה. "במקרה זה לא הוגשה תלונה למשטרה עקב המצב הרפואי של האיש", אמר בני קלר מנב"ט רמב"ם, "אני שמח שזה נגמר כך. ברמת האלימות שהאיש הפגין, הוא היה עלול לתקוף איש צוות רפואי ולגרום לפגיעה חמורה".

      עוד אירוע אלים. בית חולים רמב"ם // צילום: הרצי שפירא

      "אירוע האלימות בכניסה למיון רמב"ם במוצאי שבת האחרונה מוכיח עד כמה המאבטחים בבתי חולים מהווים קו הגנה אחרון בפני אלימות כלפי צוותים רפואיים", נמסר מבית החולים רמב"ם. 

      לפני מספר שבועות שבתו האחיות במחאה על האלימות הגוברת כנגד הצוותים בבתי החולים. במסגרת המו"מ בין הסתדרות האחיות למשרדי הבריאות והאוצר סוכם כי בין היתר המלצות הוועדה למיגור אלימות ייושמו במלואן.

      העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

       

       

      טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

      כדאי להכיר