טראמפ: "סשנס לא מבין מה קורה תחת פיקודו"

נשיא ארה"ב ביקר את התנהלותו של התובע הכללי שהודיע כי לא ייתן לשיקולים פוליטיים להשפיע עליו בנושא החקירה המתנהלת נגד הנשיא

הנשיא טראמפ והתובע הכללי סשנס // הנשיא טראמפ והתובע הכללי סשנס

נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, פתח היום במתקפת ציוצים נגד התובע הכללי במדינה, ג'ף סשנס, לאחר שגיבה את חוקרי הבולשות הפדרלית המנהלים חקירה נגד הנשיא.

"סשנס אמר כי לא ייתן לשיקולים פוליטיים להשפיע עליו, זאת משום שהוא לא מבין מה קורה תחת פיקודו.  בוב מולר המתלבט, והכנופיה של 17 דמוקרטים כועסים שתחת פיקודו חוגגים להם בשעה ששחיתות אמיתית זוכה להתעלמות מוחלטת. לא הייתה קנוניה (עם רוסיה)"., כתב טראמפ בציוץ ברשת החברתית טוויטר. 

טראמפ לא הסתפק בציוץ אחד נגד סשנס וציטט בציוץ נוסף את הסנטור לינדזי גרהאם, תומכו של הנשיא: "לכל נשיא מגיע תובע כללי שיש לו אמון בו. אני מאמין כי לכל נשיא יש זכות למנות את קבינט שיהיה נאמן לו. לא מדובר במינויים לכל החיים, אתה מקבל את המשרה בשירותו של הנשיא". 

"שחיתות חמורה", הילארי קלינטון // צילום: איי.אף.פי

לאחר שתקף בחריפות את סשנס, פנה טראמפ לתקוף את הבולשות הפדרלי תעל התנהלותה בפרשת הדואר האלקטרוני של המעומדת הדמוקרטית לנשיאות, הילארי קלינטון. 

"זה סיפור גדול שהבולשות התעלמה מעשרות אלפי אי מיילים של הילארי קלינטון המושחתת. חלקם מהם היו רעים מאוד.  אני בטוח שמתישהו נגיע לחקר מלא של השחיתות הזאת. אולי אפילו אני אהיה מעורב בכך", כתב הנשיא בציוץ.

בציוץ נוסף הוסיך הנשיא כי הבולשות בחנה רק 3,000 מיילים מתוך 675 אלף האי מיילים שקיבלה והעבירה קלינטון. בציוץ נוסף הוא התרעם שמדובר רק באחוז אחד של הודעות הדואר האלקטרוניות.  

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר