ערן זהבי כבש, גוואנגז'ו R&F ממשיכה להפסיד

הישראלי הבקיע בדקה ה-93 בהפסד השלישי ברציפות של קבוצתו, 3:1 לשנחאי SIPG • יפן: שער אדיר לאנדרס אינייסטה ב-1:1 של וויסל קובה

צילום: אי.אף.פי // שחקני גוואנגז'ו מוציאים תסכולים הדשא

סין. גוואנגז'ו R&F רשמה היום הפסד שלישי ברציפות, 3:1 לשנחאי SIPG, במסגרת המחזור ה-18 בליגה הסינית. ערן זהבי כבש שער חסר חשיבות עבור קבוצתו שהייתה בפיגור 3:0, בדקה ה-93, והעלה את מאזנו ל-14 שערי ליגה, בעוד גוואנגז'ו מוצאת את עצמה רחוקה שש נקודות בלבד מהקו האדום.

וו לי, שמוביל את טבלת מלכת השערים של הליגה כבש פעמיים. בדקה ה-16 הוא עשה זאת בזכות בישול של אוסקר, ובתוספת הזמן של המחצית הראשונה היה זה תורו של הולק לפרגן לחלוץ. עשרים דקות מפתיחת המחצית השנייה שנחאי סגרה עניין עם שער קליל והיתרון נשמר עד לתוספת הזמן אז כאמור כבש זהבי.

יפן. אנדרס אינייסטה כבש היום את שערו השני במדי וויסל קובה. הפנומן הספרדי פתח בהרכב ובדקה ה-17 קיבל כדור מלוקאס פודולסקי, חלף באלגנטיות על פני שחקן ההגנה ושלח כדור מדויק אל בין חיבורי הקורות. המשחק הסתיים ב-1:1 מול הירושמה.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר