עם כוחות חדשים: הפרמייר ליג יוצאת לדרך

המפגש בין מנצ'סטר יונייטד ללסטר סיטי הערב יפתח את עונת 2018/19 באנגליה • מנצ'סטר סיטי תנסה להגן על התואר, כשבעורפה תנשוף ליברפול • ארסנל, לראשונה זה 22 שנים, תפתח עונה ללא ארסן ונגר

ז'וזה מוריניו. הרכישות של פרד ודיוגו דאלוט לא סיפקו // ז'וזה מוריניו. הרכישות של פרד ודיוגו דאלוט לא סיפקו

הליגה האנגלית תצא לדרך הערב עם המפגש בין מנצ'סטר יונייטד ללסטר סיטי, וכשלראשונה חלון ההעברות נסגר לפני שריקת הפתיחה. כלומר, מה שיש עכשיו הוא מה שיהיה לפחות עד ינואר. 

מנצ'סטר סיטי, שתנסה להיות הראשונה שמגינה על התואר מאז 2009, צירפה את ריאד מחרז ומסומנת כמועמדת הבכירה לאליפות. מאחוריה בסוכנויות ההימורים נמצאת ליברפול, שהתחדשה באליסון, בשרדאן שאקירי, בפאביניו ובנאבי קייטה. 

את ז'וזה מוריניו הרכישות של פרד ודיוגו דאלוט לא סיפקו, ויהיה מעניין לראות כיצד המתיחות בינו לבין ההנהלה תשפיע על השדים האדומים. ארסנל, אחרי 22 שנים, תפתח עונה ללא ארסן ונגר על הספסל. אונאי אמרי הגיע במקום הצרפתי ועם ברנד לנו, לוקאס טוריירה, סוקראטיס וסטפן ליכשטיינר, ינסו התותחנים לחזור לרביעייה. 

צ'לסי החליפה מנג'ר איטלקי אחד באחר, את קונטה במאוריציו סארי, וברגע האחרון הפכה את קפה אריסבלאגה למחליפו של טיבו קורטואה ולשוער היקר בהיסטוריה. טוטנהאם היתה היחידה שלא ביצעה שום רכישה או השאלה בקיץ הזה, כנראה בגלל המעבר לאצטדיון היוקרתי והחדש בחודש ספטמבר. 

בגזרת הישראלים, תומר חמד (כרגע) ובירם כיאל פותחים עונה נוספת בברייטון. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר