צילום: אי-אף-פי // כריסטיאנו רונאלדו. בראש שקט

יש הסדר: רונאלדו ישלם 19 מיליון יורו לרשויות המס

הכוכב הפורטוגלי של יובנטוס לא יישב בכלא (למרות עונש מאסר של שנתיים), בעקבות הסכם הפשרה, שהגיע לקיצו בתום שנה וחצי של דיונים

כריסטיאנו רונאלדו יכול לנשום לרווחה. ההסכם של כוכב יובנטוס (כן, צריך להתרגל) עם רשויות המס בספרד, אושר היום (חמישי) באופן רשמי. במסגרת ההסכם, הפורטוגלי הסכים לשלם קנס בגובה 19 מיליון יורו, ובנוסף יוטל עליו עונש של שנתיים מאסר על תנאי - כל זאת במסגרת הסכם פשרה עליו חתם עוד לפני המונדיאל ברוסיה.

על פי הדיווחים בספרד, רונאלדו לא יישב בכלא זאת בעקבות הסכם הפשרה, שסוף סוף הגיע לקיצו אחר ישנה וחצי של דיונים משפטיים. כזכור, בשנה שעברה נחשד הכוכב בהעלמת מס של 14.7 מיליון יורו ועל פי כתב התביעה הסתרת הכספים מהרשויות התרחשה בין 2011-2014, כשאת הרווחים העביר רונאלדו לחשבון בנק באיי הבתולה. 

עוד דווח בתקשורת בספרד, כי רונאלדו הרוויח מפרסום תמונות שלו כ-150 מיליון יורו, אך שילם פחות מ-6 מיליון יורו מס. לא ייאמן.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו