חשד: כלאו את בת משפחתם וביצעו בה מעשה מגונה תוך כדי קשירתה

גבר ושתי נשים, תושבי בת ים ותל אביב נעצרו לאחר שצעירה בת 20 הגישה תלונה נגדם • פרקליטיהם: "אין ראיות שיוכיחו את האירוע המפלצתי" • השופטת נויבירט: "קיים חשד סביר לביצוע העבירות"

אילוסטרציה // צילום: אורן בן חקון

המשטרה עצרה שלושה בני משפחה, תושבי בת ים ותל אביב בחשד שכלאו בדירה, צעירה כבת 20, בת משפחתם, קשרו אותה ולפני ששוחררה ביצעו בה מעשה מגונה. לפני מספר ימים אותם בני משפחה תקפו אותה שוב על פי החשד והפעם היא החליטה להתלונן נגדם במשטרה והם נעצרו.

ביום חמישי האחרון, התקבל דיווח במשטרת מרחב איילון על צעירה שהותקפה בידי שלושה מבני משפחתה - גבר בן 44, אשתו ואחותו, שתיהן בשנות השלושים לחייהם. כאשר הגיעו השוטרים והחלו לבדוק את התלונה הוברר שזה רק ספיח למה שעברה על ידם לפני כחודש כאשר לדבריה הם כלאו וקשרו אותה עם שרשרת בדירה ושם ביצעו בה מעשים מגונים ואף תקפו אותה, זאת מאחר וחשדו כי היא קיימה יחסים אינטימיים.

בעקבות הדיווח הצעירה הועברה לטיפול רפואי והחשודים בתקיפה נעצרו לחקירה שם השלושה שמרו על זכות השתיקה באשר לאירוע ואת אחת החשודות שאלו בחקירה האם היא ניסתה לבדוק האם הצעירה עדיין בתולה. בסוף השבוע השלושה הובאו להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב, שם אמר נציג המשטרה רס"ב ליאור סולומון: "מדובר באירוע חמור שלפיו על פי החשד הותקפה המתלוננת ובוצע בה מעשה מגונה תוך כדי שהיא קשורה... בשלב הזה קיימת בתיק עדות נוספת המחזקת את דברי המתלוננת". 

פרקליטיהם של השלושה עורכי הדין איתן און ומחמוד נעאמנה, הכחישו את המיוחס וביקשו לשחרר אותם. "מה שיש בפני בית המשפט זה למעשה רק הודעה של המתלוננת, על אירוע דרמטי, אין לנו ראיות נוספות להוכיח את האירוע המפלצתי אותו מתארת המתלוננת", אמר עורך דין און. השופטת פנינה נויבירט לא קיבל את בקשת הפרקליטים והורתה על הארכת מעצרם בחמישה ימים נוספים, תוך שהיא מציינת כי קיים חשד סביר כנגד החשודים לביצוע העבירות המיוחסות להם ועולה חשש שאם החשודים ישוחררו הם ישבשו החקירה.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר