דיאנדרה קיין ימשיך לשחק במכבי ת"א גם בעונה הבאה, כך הודיעה היום (א') הקבוצה באופן רשמי.
"דיאנדרה היה אחד השחקנים החשובים ביותר בקבוצה השנה", אמר המאמן נבן ספאחיה, "הוא שומר נהדר ואחד עם לב מכביסטי אמיתי. קיין הוא שחקן שתמיד נותן 100 אחוזים של מאמץ".
ספיקות רבים ליוו את החתמתו של קיין בקיץ שעבר במדים הצהובים, אך השחקן הפך במהרה לאחד השומרים הטובים באירופה ובחלק השני של העונה אף השתפר בצורה משמעותית מבחינה התקפית וסיים את העונה בליגת ווינר סל עם ממוצעים של 9 נקודות ב-33.3 אחוזים ל-3 ו-68.4 ל-2. הוא אף נבחר על ידי הצהובים לשחקן ההגנה של העונה.
בתוך כך, בקבוצה צפויים להודיע בקרוב על עתידם של הישראלים כארם משעור, יובל זוסמן, נמרוד לוי ועידן זלמנסון. משעור וזוסמן לא מעוניינים להישאר ורוצים לעבור לקבוצה אחרת כדי לקבל דקות משחק משמעותיות. לוי וזלמנסון חוזרים מהשאלה במכבי אשדוד ובמכבי ראשל"צ בהתאמה ועדיין לא התקבלה החלטה בנוגע לעתידם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו