צילום: אלן שיבר // טביב ואוחנה. יימצא פתרון?

חלובה ינסה לפשר בין טביב לאוחנה

סגן יו"ר ההתאחדות בעבר, המקורב לבעלי בית"ר ירושלים וגם למחזיק זכויות הניהול במועדון, ינסה לשים סוף לסאגה • בן רייכרט ואור אינברום סיכמו בקבוצה לקראת העונה הבאה

האם מערכת היחסים המתוחה בין אלי אוחנה לאלי טביב עומדת בפני רגיעה? עוד מוקדם להעריך, אך ל"ישראל היום" נודע כי שטרן חלובה, לשעבר סגן יושב ראש ההתאחדות לכדורגל, מנסה לגשר כעת בין השניים. 

לדברי גורמים המעורים בפרטים, חלובה, אשר נחשב למקורב גם לטביב וגם לאוחנה, רוצה ליזום פגישה בין הצדדים כדי לנסות ולפשר ביניהם ולהביא לסיום הכאוס הקיים בהנהלת בית"ר ירושלים, שרק נפגעת מכל העניין. 

ייתכן והפגישה המדוברת תתקיים אפילו עוד היום, לאחר שאלי טביב חזר השבוע ארצה, אחרי ששהה בתקופה האחרונה במיאמי.

גורם המעורה בנושא סיפר: "קשה לראות את אוחנה עובד עם טביב. אם טביב יגיד 'טעיתי, קחו את המפתחות', יש סיכוי, אבל סיכוי נמוך שטביב יעשה זאת". 

בעניין אחר, בית"ר ירושלים הודיעה היום באופן רשמי כי הקשרים בן רייכרט ואור אינברום סיכמו במועדון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו