חופשות בריחה למשפחות לקיץ

הקיץ הזה תנפשו ביוון: איפה תשיגו מחירים משתלמים ליולי-אוגוסט? ובשורה לנוסעים להונג קונג • חדשות התיירות

האי כרתים, צילום: Getty Images

חברת השטיח המעופף מציעה מגוון "חופשות בריחה" למשפחות במהלך יולי ואוגוסט למקומות אטרקטיביים כמו רודוס, כריתים, בורגס וסלוניקי במחירים משתלמים.

באקו: מלון 5 כוכבים בחצי פנסיון, 3 לילות, יציאה ב-5.7 ב-639 דולרים וב-2.8 ב-699 דולרים. 

כרתים: חבילה לזוג עם שני ילדים למלון חמישה כוכבים בחצי פנסיון, 3 לילות, יציאה ב-5.7 ב-519 דולרים לאדם.

רודוס: חבילה לזוג עם שני ילדים למלון חמישה כוכבים על בסיס חצי פנסיון ל-3 לילות. יציאה ב5.7- ב- 469 דולרים לאדם.

סלוניקי: חבילה לזוג עם שני ילדים במלון חמישה כוכבים על בסיס חצי פנסיון ל-3 לילות. יציאה ב-5.7 ב-659 לאדם. 

קתאי במחירים מיוחדים לישראל

קיתאי // צילום: יח"צ

חברת התעופה קתאי פסיפיק הודיעה כי מחודש ספטמבר תחל להשתמש בתערובות של דלק סילוני חלופי בדלק ביולוגי בצי המטוסים החדיש שלה במטוסי איירבוס A350-1000, גם בקו בין הונג קונג לישראל. דלק ביולוגי מפחית את מחזור החיים של פליטות גזי הפחמימה בשיעור של עד 80%. 

ואיך זה ישפיע עלינו? לקראת הכנסת הדלק הביולוגי לשימוש יצאה קתאי פסיפיק עם מחירים מיוחדים לישראלים למזמינים עד 30 ביוני ליציאות עד 7 בספטמבר, עם 818 דולרים לטיסה הלוך חזור להונג קונג, לטייפה החל מ-868 דולרים, למנילה החל מ-962 דולרים, טוקיו החל מ-1,076 דולרים, סידני החל מ-1,372 דולרים לאדם כולל מיסים והיטלים. קתאי מפעילה ל-6 טיסות שבועיות בקו תל אביב הונג קונג. לוח טיסות החברה מישראל מציע לנוסעים טיסות כל יום למעט יום ראשון בשעה 15:15 זמן הנחיתה בהונג קונג בשעה 06:15 כשזמן ההמתנה לטיסות המשך ליעדים ברחבי אסיה כשעה וחצי.

טיסה שבועית ישירה לטריאסטה

טיסה שבועית לטריטסה // צילום: יח"צ

חברת התיירות 'אופיר טורס' תפעיל מחודש יולי ועד אוקטובר טיסה שבועית ישירה לטריאסטה, בירת מחוז פריולי-ונציה ג'וליה, המהווה שער לסלובניה, לאוסטריה, לחופי הים האדריאטי ולצפון איטליה. הטיסה תתקיים מידי יום שלישי, במטוס של חברת Corendon Europe. 

לנופשים מוצעת טיסה בלבד במחיר של 333 דולר או חבילות הכוללות טיסה והשכרת רכב ל-7 ימים, במחיר של החל מ-399 אירו. וכן חופשה משפחתית באגם בוהין Bohinj שבסלובניה הכוללת טיסה, השכרת רכב ל-7 ימים ואירוח בדירה ל-7 לילות (מבוסס על 4 נופשים), החל מ- 579 אירו. אפשרות נוספת היא חופשה ב-"טרמה צ'אטז –Terme Catez, הכוללת טיסה, 7 ימי אירוח על בסיס לינה בדירה ורכב לכל התקופה - במחיר של 659 אירו (מבוסס על 4 נפשות).

 

דילים באיים לפקדה וקרפאטוס

קרפאטוס // צילום: יח"צ

חברת "אופק תיירות" מציעה דילים בלעדיים של טיסות ישירות לאיים לפקדה וקרפאטוס ביוון.

בין התאריכים 13-16.6, 3 לילות במלון "פורטו גליני" בלפקדה במחיר של 499 יורו לאדם על בסיס לינה וארוחת בוקר ובמלון "אליקי" 359 יורו לאדם על בסיס לינה וארוחת בוקר.

בין התאריכים 23-26.06 , 3 לילות במלון "מדיטרניאן" בקרפאטוס ב-299 יורו לאדם בחדר זוגי על בסיס לינה וארוחת בוקר. 

מתגברים את הטיסות לאיי יוון

יוון // צילום: ניר קידר 

בעקבות הירידה בביקוש לחופשות בטורקיה מתגברת חברת BLUE BIRD היוונית את טיסות מישראל לאיי יוון.  לצורך הרחבת היצע הטיסות חברת BLUE BIRD חכרה מטוס נוסף מדגם בואינג 737 בעל 148 מושבים. בנוסף, תאפשר החברה, לראשונה, הזמנה ישירה של טיסותיה מהאתר ומוסיפה הטבה בלעדית למזמינים עד 15 ביוני:  עלות מזוודה: יורו בלבד.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר