נקמה בבעל הבוגדני שהלכה רחוק מדי או צעד נואש של מאהבת? הרשתות החברתיות בסקוטלנד סוערות סביב שאלה אחת. מי תלה את מודעות הנאצה ברחובות פיטלוצ'רי בהן מדומה הבעל לכלב שנוהג לשכר נשים במטרה לקיים איתן יחסי מין?
בתחילה, כולם היו בטוחים כי מדובר באישתו הסקוטית שמצאה דרך אכזרית במיוחד לנקום בבעלה. ברחבי העיר נתלו כאמור מודעות נייר המכריזות על אובדן של כלב. כשמתחת לכותרת הופיעה תמונת הבעל.
את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום
במודעה נכתב כי תחביביו הם "לקיים יחסי מין, לבגוד, לגנוב נשים מבעליהם במהלך יום העבודה, ולשכר אותן לפני שהוא מבצע בהן את זממו." עוד נמסר בכרזות הלבביות כי: "מדובר בכלב מיוחד במינו שנוהג לשקר באופן סדרתי, וכדי לא להידבק במחלות מין הוא אף יודע להשתמש בקונדומים".
את כרזת הנאצה שנתלתה בכל רחבי העיר זיהה לראשונה תייר מזדמן ששיתף אותה ברשת החברתית שלו. משם המודעה התפשטה ברשת כאש בשדה קוצים.
אלא שכאן הסתמנה תפנית בעלילה. אשתו הסקוטית של "הגבר הבוגדני ורודף השמלות" פרסמה הודעה בה הכחישה לחלוטין כי הפיצה את המודעה. האישה טענה שבעלה נאמן לה, בעוד שהמודעה ערערה את חיי הנישואין שלהם והובילה אותם למריבות סוערות. זאת מפני שבעלה לא האמין להכחשותיה.
כעת כולם מנסים לנחש מי ביצע את הטרלת העשור הזו. האם מדובר דווקא במאהבת שחשה מרומה? או שמא זה מחזר חסר מעצורים של האישה בכלל? ייתכן כי אחרי הכול באמת מדובר באישה שביצעה את מעשה הקיצון.
כך או אחרת, אין זו הפעם הראשונה בה מתבצע בבריטניה סוג של סיכול ממוקד נגד גבר בוגדני. לפני שנתיים פורסמה כרזה דומה בלונדון שבה מאהבת זועמת הוקיעה את בן זוגה ככלב בוגדני שאבד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו