לאור הקשרים הטובים שיש בין בני יהודה לבין מכבי ת"א, עושה רושם כי סיכוייו של המגן הימני מאור קנדיל, לעבור לקריית שלום, בהחלט גבוהים. הצדדים מנהלים כעת שיחות על מתווה העסקה.
בשנתיים הארונות נהגו הכתומים לשאול שחקנים ממכבי ת"א, שבשלב הזה מוכנה להעביר לקבוצה מהשכונה שני שחקנים לצמיתות, ייתכן עם אופציה לרכישה חוזרת בסכום נמוך, בתמורה להעברתו של קנדיל.
בבני יהודה מעוניינים בסכום כספי מלבד שני השחקנים, אך כרגע לא נראה שהצהובים יתפשרו בנושא הזה. השחקנים שמועמדים לעבור לשכונה במסגרת העסקה המתגבשת הם מאוויס צ'יבוטה, יונתן כהן ואיגור פיליפנקה.
בתוך כך, במועדון חילקו שבחים לשחקנים על ההופעה הנהדרת שלהם אתמול מול מכבי נתניה (0:5), והחמיאו לשחקן הצעיר ירדן שועה, שכבש גולאסו עם העקב: "ראיתם שהוא סופר מוכשר ושיש לנו על מי לבנות", אמרו במועדון.
לאור פציעתו של החלוץ נריוס ולאסקיס, שבמהלך המשחק נחתך בקרסול וטופל בבית חולים אסף הרופא, נראה כי שועה עשוי לתפוס את מקומו בהרכב במחזור הסיום נגד מכבי ת"א.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו