התקשר למשטרה והודיע: "רצחתי את שתי אחיותיי"

לכוחות מד"א שהגיעו לפנות בוקר לדירה ביפו לא נותר אלא לקבוע את מותן של שתי האחיות בנות 19 ו-21 • מחקירה ראשונית עולה כי בין השלושה היה סכסוך אך טרם ברור מה גרם למעשה • שכנה סיפרה: "היו שם מריבות. התקשרנו למשטרה ולרווחה. היה אפשר למנוע את הרצח הזה"

חוקרים מחוץ לדירה // צילום: יהושע יוסף // חוקרים מחוץ לדירה // צילום: יהושע יוסף

"רצחתי את שתי אחיותיי", כך הודיע תושב יפו למוקד 100, היום לפנות בוקר (חמישי). שוטרים ואנשי מד"א שחשו למקום מצאו בדירה מראה מזעזע של שתי צעירות ללא רוח חיים שוכבות בתוך הדירה ומתבוססות בדמן, לאחר שאחיהן שיסף את גרונן.

אבי כהן

סמוך לשעה 5 בבוקר התקבל דיווח על רצח בתוך המשפחה ברחוב ברוך קרוא ביפו. אנשי מד"א שהגיעו למקום פגשו שם את השוטרים. אלה הוציאו את בני המשפחה אל מחוץ לבית והפרמדיקים שנכנסו מצאו את שתי האחיות בנות 19 ו-21 מתבוססות בדמן ונאלצו לקבוע את מותן במקום. 

פרמדיק מד"א יאיר גולדשטיין סיפר: "כשהגענו למקום הובילו אותנו לדירה שם ראינו שתי נשים בשנות השלושים, הן היו מחוסרות הכרה, ללא דופק, ללא נשימה, עם סימני אלימות, ביצענו בדיקות רפואיות ובתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותן במקום".

הדירה בה התרחש הרצח // צילום: יהושע יוסף

השוטרים החלו לתחקר את בני המשפחה ועלה כי בין האח לשתי האחיות היו מספר סכסוכים ולדבריהם הוא קיבל לפנות בוקר התקפת טרוף במהלכה כאמור רצח את שתי האחיות. השוטרים עצרו את החשוד ברצח וכעת הוא בחקירה במהלכה ינסו להבין את המניע למעשה הטרוף הזה.

בנוסף עוכבו לחקירה מספר בני משפחה ששהו בבית בזמן הרצח כדי לנסות ולהבין האם ניסו למנוע את הרצח.

אחת השכנות סיפרה כי מדובר במשפחה במצב קשה. "זו דירה של סלון ושני חדרים ושמו שם 13 אנשים. זה לא מקום שכל כך הרבה יכולים לחיות שם. זה בלתי נסבל. אין פרטיות. כל הזמן היו שם מריבות וצרחות ומכות. ביקשנו עזרה. התקשרנו למשטרה ולשירותי הרווחה. כל הזמן אמרו לנו 'תחכו'. היה אפשר למנוע את הרצח הזה. שתי בנות חמודות הלכו. לכל אחת מהן יש ילד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר