הפועל ב"ש חוגגת על שחבון הפועל חיפה, הערב בסמי עופר

אלופה דורסת: 1:4 לב"ש על הפועל חיפה

האלופה חדשה-ישנה לא ריחמה גם על הקבוצה של קלינגר • תורג'מן (10) העניק יתרון בסמי עופר, אבל פקהארט (42), מלמד (58), ראדי (77) ואיינבינדר (91) ביצעו מהפך

הפועל חיפה והפועל ב"ש עלו הערב (שלישי) עם תלבושות חוץ למשחק ביניהן. האוהדים של ב"ש לקחו את כל החולצות האדומות במשחק האליפות בשבת בעוד שחקני חיפה זרקו את המדים לאוהדים אחרי הזכייה בגביע המדינה. 

שתי הקבוצות הגיעו למעשה ליהנות, להירגע מהעונה העמוסה ולתת קצת כיף לקהל. אלא שבפועל רק שחקניו של ברק בכר באמת הראו את מה שהם יודעים. אלון תורג'מן, שאולי עוד ישחק בב"ש בעונה הבאה, העלה את חיפה ליתרון אבל ההרכב המשני של ב"ש הגיב ארבע פעמים לאחר מכן. 

תומאש פקהארט, גיא מלמד, מהראן ראדי ודן איינבינדר כבשו. השניים הראשונים כלל לא בטוח יהיו בקבוצה בעונה הבאה, ראדי יצטרך לקבל החלטות ורק איינבינדר יהיה בוודאות חלק מהפאזל של האלופה לתחילת השנה הבאה. אבל זה מעיד יותר מכל על הפועל ב"ש של העונה הזאת, גם הרכב משני ושחקני ספסל יכולים לתת לפחות כמו אלה שמשחקים ב-11, וגם הם תוסף משמעותי בדרך לתארים. 

ברק בכר עם הכדור, הערב בסמי עופר. עוד ניצחון לאוסף // צילום: יוסי שקל

מנגד, המשחק הזה לא משקף את העונה כולה של הפועל חיפה. ניר קלינגר וחניכיו הפסידו לראשונה העונה פעמיים ברציפות, משהו שבימים אחרים של המועדון היה דבר שגרתי. חוץ מזה, מדובר בהצגה מקדימה למשחק אלוף האלופים שייערך בין הקבוצות בעונה הבאה.

הפועל חיפה: ארנסטס שטקוס; דור מלול, גבריאל תאמאש, ניסו קפילוטו (ראדו גינסארי), שמואל שיימן; גל אראל, ריסטו מיטרבסקי, מקסים פלקושצ'נקו (מאמון קשוע); גילי ורמוט (רוסלן ברסקי), עדן בן בסט, אלון תורג'מן.

 

 

הפועל ב"ש: דודו גורש; דור אלו, מרואן קבהא, לואי טהא, אורן ביטון; דן איינבינדר, מהראן ראדי, מאור מליקסון, ניב זריהן (ואדים מנזון), גיא מלמד (בני נתן, 86); תומאש פקהארט (חנן ממן).

תומאש פקהארט מול קשוע, הערב בסמי עופר // צילום: יוסי שקל

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו