אמנם מכבי ת"א בכדורסל לא מספקת העונה קבלות לאחר שהודחה בשלב מוקדם מהיורוליג ומתקשה בליגה הישראלית, אך מבחינה כלכלית היא ממשיכה לנצח כאשר הקבוצה הודיעה היום (ה') על המשך שיתוף הפעולה עם פוקס כספונסרית הראשית שלה.
ממועדון מכבי ת"א נמסר: "קבוצת Fox לקחה את האופציה ותמשיך בתור נותנת החסות הראשית של הקבוצה, כאשר השותפות תיכנס לעונתה הרביעית".
הראל ויזל, בעליה של קבוצת Fox, סיפר: "באופן טבעי, אנחנו ממשיכים את השותפות עם מכבי ת"א. קבוצת Fox ומכבי חולקות ערכים וחזון. אנחנו משפחה אחת ונהיה יחד בתקופות טובות יותר וטובות פחות. השותפות היא אסטרטגית ואני רואה בה כשותפות לטווח ארוך".
אלי דריקס, המשנה למנכ"ל מכבי ת"א הוסיף: "אני שמח מאוד. קבוצת פוקס נכנסת לעונתה הרביעית כנותנת החסות הראשית שלנו. מדובר בשותפה לדרך ונכונה לנו עוד דרך ארוכה יחד, עם הצלחות בניצחונות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו