החותם השביעי: בוסטון בחצי גמר המזרח

הסלטיקס ניצחו 96:112 את מילווקי וקבעו 3:4 בסדרה • היריבה הבאה: פילדלפיה • 101:123 קליל לגולדן סטייט על ניו אורלינס (0:1 בסדרה)

צילום: אי.פי // רוז'יר (מימין) כוכב עולה

שני משחקים נערכו לפנות בוקר בפלייאוף הליגה הטובה בעולם. באחד קיבלנו עולה נוספת לחצי גמר איזורי, בוסטון שגברה על מילווקי במשחק שביעי; ובאחר גולדן סטייט טיילה ל-0:1 על ניו אורלינס

בוסטון – מילווקי 96:112 (3:4 לסלטיקס)

למרות שכבר לא נותרו לה כוכבים ועדיין, ולמרות שהיא איבדה את ג'יילן בראון ברבע השני (לא חזר לשחק עד הסיום), בוסטון סלטיקס פשוט מסרבת להיכנע. החבורה הצעירה בהובלת המאמן בראד סטיבנס והסנטר המנוסה אל הורפורד היו גדולים על הבאקס, שאיבדו את המשחק כבר ברבע השני כשנקלעו לפיגור דו-ספרתי. ניסיונות החזרה של מילווקי הסתכמו ב-3 הפרש בלבד ברבע השלישי, אבל אז המארחים שוב לחצו על הדוושה ושלחו הביתה את יאניס אנטטוקומפו שפספס הזדמנות מצוינת לנצח סדרה. הסלטיקס שמרו על הבית, ואם יצליחו לעשות זאת גם מול פילדלפיה הם יהיו בגמר המזרח.

בשורות בוסטון בלטו כאמור אל הורפורד עם 26 נק' כמו גם טרי רוז'יר.

גולדן סטייט – ניו אורלינס 101:123 (0:1 לווריורס)

הקבוצה המרשימה והמלהיבה ביותר של הסיבוב הראשון בפלייאוף, ניו אורלינס קיוותה לנצל את היעדרו של סטף קרי ולגנוב ניצחון מגולדן סטייט כבר במשחק הראשון. השאיפות של הפליקנס החזיקו מעמד בדיוק רבע אחד, כי ברבע השני הסיפור של המשחק נגמר למעשה עם 21:41 מוחץ, כשבשיא עמד היתרון כבר על 28 נק'. 

בערב שבו קווין דוראנט מסיים עם 26 נק' ו-13 ריב', קליי ת'ומפסון מוסיף 27 נק' ו-6 אסיסטים ודריימונד גרין מלהטט עם טריפל-דאבל של 16 נק', 15 ריב' ו-11 אסיסטים, כנראה שאין קבוצה בליגה שיכולה לעצור את גולדן סטייט. גם ללא סטף קרי.

אנתוני דיוויס התקשה לבדו וסיים עם 21 נק' ו-10 ריב', מספרים סבירים לעומת מה שהסנטר האימתני הציג בסיבוב הקודם.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר